reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Martka!!! Teraz już muszę, jak mnie zaczęli stymulować to już muszą do końca pociągnąć..ale widać chyba tak musiało być

reklama
Molla dziękuje, ja się bardzo dobrze czuje, wczoraj i dziś mnie mdliło, ale pozatym i sennością nie mam objawów, no może ciut przytyłam.... a i moje maluszki lubią pomidorki, znowu musiałam lecieć do sklepu, co prawda zawsze je lubiłam, ale nie aż tak,żeby pędzić do sklepu :-D a teraz :rofl2: nawet pomidorową gotowałam na wieczór ... dziś czuje trochę że coś tam się dzieje, jakby troszkę boli, dr mówiła że mam nospę doraźnie brać, ale nie biorę, jednak to że mi zaleciła uspokaja mnie odnośnie tych bóli, one nie są mocne, ale czasem coś czuje, i dziś zdarzyło mi się kichnąć kilka razy - oj wtedy to czuć w brzuchu, pogoda brzydka się zrobiła, mam nadzieje,że nie załapałam jakiś zarazków

ps. może i moja Alma coś wyczuła, bo się wgramoliła mi do łóżka i nie zanosi się,że pójdzie ... wcześniej ze mną nie spała

Ostatnia edycja:
Martka, a u ciebie robią in vitro, czy tylko icsi, przeciez in vitro jest tańsze, a jak parametry nie są aż tak tragiczne, to czemu oni i tak icsi, pewnie dlatego, że drożej:szok: albo im co zostanie i się przyda:happy: czy co:baffled: bo juz nie wiem:-)

molla bo już myślałam,ze w klinice.Chyba już niedowidzę o tej porze;-)My też się zapożyczyliśmy na procedurę.Zaczniemy oddawać po udanym crio:-) ma nadzieję,że nie kolejna cała procedura nie będzie potrzebna
Kochana, u mnie w klinice to robią IMSI!to lepsza wersja ISCI, bo szukają najlepsiejszego plemniora za pomocą baaardzo dobrego mikroskopu z big powiększeniem:) u nas w sumie to się głównie proponuje i robi.

dzięki Gotadora, ja codziennie Was podczytuję i jestem ciekawa, jak Madzielenak znosi ciązę, jak ty, a tu tak mało wiesci....a Ty jeszcze dubeltowa, to myślałam, że Cię wywraca, ale super, że póki co nie jest tak źle, noi juz chyba nie będzie gorzej, bo najgorsze same początki:tak:a przeziębienie nie tak łatwo teraz złapiesz, bo jesteś "chroniona" przez organizm i masz nie chorować, dzidzie mają mieć zdrową mamusię

Hej!
Mam pytanie: czy w dzień punkcji brałyście encorton? Bo mi się coś pomieszało i nie wiem.. Ogólnie mam starcha na jutro....
Trzymajcie kciuki, please!

Ano widzisz, zanim to do mojej kliniki dojdzie, to w Twojej będzie plemnior na ekranie w 3D widoczny. Moja klinika jest mała, ale nie mam do niej za daleko, bo najbliżej ze wszystkich, ok.120 km, a pozostałe, szkoda gadać....Trochę mnie to odpycha, ale ja juz u nich kilka ładnych lat sie leczę, to może w końcu się wezną za mnie, juz wiedzą jak i co, sama nie wiem, gdybałam, co by było gdyby, i tak i siak... a tu samo jakoś tak wyszło, to niech idzie dalej, zobaczymy.....

reklama
Do góry