reklama

Kto po in vitro?

Molla ale super wieści, buzia mi się śmieje, że w końcu i u Ciebie ruszyło się do przodu. Mocno Ci kibicuję i trzymam kciuki za piękne zarodeczki.

Hola
pewnie, że tym razem uda się w 100%, jesteś już w ciąży i tak zostanie :tak::tak::tak:

reklama
Tylko ja się boję, ostatnio nie miałam nawet jednego zarodka....jakos nie mam zaufania do tej kliniki, ale skoro tak wyszło..... tyle w życiu planowałam i nie wyszło, to może bez planu w końcu co wyjdzie.

Spóźnione życzenia z Okazji DNIA KOBIET dla wszystkich Pań :-) Oby się spełniły Wasze marzenia.

Molla - ale super spontan. Podoba mi się taka opcja. Super wieści kochana.

Zuzia2011 - dzisiaj jakoś mało myślałam o betce jutrzejszej. Po prostu nie miałam na to czasu i dzisiaj jakoś jeszcze się nie stresuję. Jutro na bank się to zmieni ;-)

A ja cały brzusio czuję. Cały czas jak na @ i nie wiem czy to @ faktycznie próbuje się przebić? Wzięłam dzisiaj już 2 nospę. No i odpoczywam. Emek posprzątał do końca. No i bigosik na jutro przygotowuje ( na przyjazd gości przekąska). Zdolna bestia z niego :-)
Dziękuję kochane za kciukasy i fulidki ( wszystkie złapałam:-)). Jutro wszystko się przyda.

No, a jutro wstaję skoro świt o 6 rano i o 7 zasuwam na betkę, dotrę tak na 9 około na kłucie. Tym razem nie biorę urządzeń do sprawdzania netu i wyników. Sprawdzę wyniki jak wrócę do domu. Bo tak się niepotrzebnie stresuję w trasie. Myślę, że to rozsądne podejście. Wyniku i tak nie zmienię przecież prawda? Już i tak jest jaki jest.

Molla - rozumiem Cię świetnie, że się boisz. Ja przed każdym podejściem tak miałam. Ale zawsze chociaż 1 zarodczek do transferu się uchował. Więc i Ty kochana musisz wierzyć, że chociaż jeden będzie. A odnośnie Gonalu F to wcale nie trzeba go brać do stymulacji, ja ostatnio większość czasu miałam Pergoveris np. i miałam lepsze wyniki oocytów ( aż 3 prawidłowe, chociaż niestety tylko 1 się zapłodnił) niż przy stymulacji w większości Gonalem F.

Może toi dobrze z jednej strony, mniej stresu, przed pierwszym podejściem brałam 9 tygodni tabletki anty bez 7 dniowej przerwy, stres, co będzie, jak, kiedy okres, byleby nie na niedzielę, ciągle coś, a tak z grubej rury. Lekarz mi powiedział, że jak coś będzie nie szło jak trzeba, przerwiemy stymulację...no zobaczymy. narazie muszę ochłonąć, bo i w życiu się nie spodziewałam takiego biegu zdarzeń i to w jednym dniu...juz teraz nie ma co gdybać, trzeba iść dalej, jak los daje, bo to nie mozna inaczej nazwać, to nie jakieś plany, myślenie, co, kiedy najlepiej, to się praktycznie działo bez mojej obecności, szłam jak ciele na pobranie i do gabinetu, jakby mnie kto czym naszprycował ...
a szczerze, to ja już nawet myślałam o dawcy..bo wiek goni..ale miałam opory, zreszta potrzebna jest zgoda partnera, a jak dawca sam przyszedł, to trzeba to wykorzystać,nawet gdyby zawinął na pięcie i poszedł........

Ostatnia edycja:
9 marzec Ikasia - wizyta w klinice przed udanym IVF
9 marzec
Kinga_1 wysoka beta!
9 marzec Zuzia2011 wysoka beta!
9 marzec olo2012 - owocna punkcja
11 marzec Tequila I scratching przed udanym crio
11 marzec Sylwia1985 - konsultacja przed udanym crio
12 marzec martka273 I scratching przed udanym crio
12 marzec dagnes78 wysoka beta!
12 marzec Molla - wizyta kontrolna przed udanym IVF
13 marzec Gotadora - podgladamy zdrowe maluszki
14 marzec Roxii - udany criotransferek
14 marzec lulin I wizyta przed udanym crio
15 marzec malinus - wizyta przez udanym crio
16 marzec Asia_77 - I wizyta przed udanym IVF
16 marzec yplocka1 - wizyta przed udanym crio
18 marzec avocado wysoka beta!
18 marzec hola wysoka beta!
18 marzec mgielka888 wysoka beta :):)(13 dpt)
18 marzec drk - wizyta przed owocna stymulacja
19 marzec madzialenak - podglądanie małego rozrabiaki Sebastianka
20 marzec Domat - podgladamy zdrowego maluszka
Marzec malinuś udane crio
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzec aneszka81 owocna stymulacja
Marzec darii owocna stymulacja
Marzec/kwieciec Fusun - owocna stymulacja
18 kwiecien - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka

Kwiecień/maj - masia123 - owocna stymulacja

Molla i Sylwia pozwolilam was sobie dopisac do listy:)

Jutro 6 dzień mojej stymulacji i pierwsze oglądanie. Mam nadzieje, że chociaż coś-cokolwiek- już będzie widać. Mam nadzieję, że Dzień Kobiet minął wam przyjemnie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry