Zuzia2011
Fanka BB :)
Molla - nawet nie masz pojecia jaka nam tu niespodzianke zrobilas - jak super ze zaczynasz - wiem ze sie boisz i masz pelno obaw ale pomysl ze przeciez o tym wlasnie marzysz i marzylas - a moze wlasnie nadszedl twoj czas zeby wszystko zaczelo sie w koncu ukladac - ja wlasnie tego zycze ci z calego serca... a to ze nie mialas okazji sie zastanawiac to nawet lepiej wiesz jak to z nami kobietkami jest jak mamy czas na rozmyslanie - swirujemy - a tak rach ciach i bedziesz w ciazy
Kinga - fajnie ze nie mialas czasu dzisiaj rozmyslac przynajmniej szybko ci zlecialo - jutro tam po drodze uwazaj na siebie i maluszka no i oczywiscie trzymam kciuki zeby sie udalo
Dziewczyny juz widzialam ze trzymacie za Nas z Kinia kciuki - ale jeszcze poprosze o mega moc kciukasow i fluidkow ciazowych jutro - bez Waszego wsparcia byloby bardzo ciezko to wszystko przezyc... ja jade na 9.30 do pobrania
Milej nocki i kolorowych snow...
Kinga - fajnie ze nie mialas czasu dzisiaj rozmyslac przynajmniej szybko ci zlecialo - jutro tam po drodze uwazaj na siebie i maluszka no i oczywiscie trzymam kciuki zeby sie udalo
Dziewczyny juz widzialam ze trzymacie za Nas z Kinia kciuki - ale jeszcze poprosze o mega moc kciukasow i fluidkow ciazowych jutro - bez Waszego wsparcia byloby bardzo ciezko to wszystko przezyc... ja jade na 9.30 do pobrania
Milej nocki i kolorowych snow...
Ostatnia edycja: