Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny to i ja wyjdę na dobre z za "krzaków" hehe i trzymam mocno kciuki za dziewczyny które robią dzisiaj bete :-) Alessia2 chyba ze 3 miesiące trzeba odczekać. Mnie niestety też czeka wszystko od nowa, podano mi 3 piękne zarodki i nic z tego nie wyszło resztę pozostawiono do 6 doby i żaden nie przetrwał aj ciężko się teraz pozbierać
również - trzymam kciuki za Was! Zuzia - rozumiem, ze na wyniki bety czekasz, tak? Codziennie dzieją się cuda.
Trzeba na to liczyc, bo inaczej zwariujemy. To byl głos rozsądku, ale wiem, ze czasem emocje biorą górę i panika nas ogarnia - czy się uda? kiedys nigdy nie myslalam,ze tak bede liczyc czas w swoim zyciu - od cyklu do cyklu. od nadziei do nadziei :-(
sara - przykro mi bardzo. Rozumiem Cie swietnie. A kiedy podchodzilas ostatnio? Masz jakies plany dalsze? chcesz próbować?
Tak sie czasem boję, że z moim niskim amh kolejna stymulacja sie nie powiedzie, ze to bylo wszystko na co stac moj bezcenny jeden jajnik chociaż - może to był dobry znak?