reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Zuzia trzymam mocno kciuki i czekamy na dobre wieści :-)
Asia a ja na odwrót mam takiego powera od rana że sprzątam i sprzątam od 8 rano żeby myśli czymś zająć :)

reklama
zuzia strasznie mi przykro, ja też przytulam...Daj sobie tydzień, a potem...widze,że masz jeszcze dwie blastusie? moze ten scratching endometrium tym razem?
tequilka ej, to przecież moja klinika ma najlepszy sprzęt na śląsku ;-) a u nas ponośc statystyki poszły w górę, od kiedy jest EmbryoGlue, a jest od kilku miesięcy:tak:a fundacja "cud in vitro" wybrała kilka klinik w polsce (najlepszych) i moja tam jest, heheheh:-D najlepsza klinika to ta, w której uda nam się zaciążyc i urodzić zdrowego dzidziusia, i tyle...

zuzia oj nieeee tak mi przykro....wiem że teraz to ci żadne słowa nie pomogą, trzeba się wypłakać swoje a potem podnieść otrzepać i walczyć dalej :-(
Alessia2 będzie dobrze, pamiętaj że liczy się też jakość a nie tylko ilość :-) widzisz, wyprodukowałam 22 jajeczka i co ? nic z tego:( tego się obawiam że coś z nimi może być nie tak. w poniedziałek się dowiedziałam że nic z tego, jak wszystko będzie dobrze to mam nadzieję że w czerwcu będziemy próbować drugi raz

reklama
Sara - my również chcemy podchodzić w czerwcu. Mam nadzieję, że gin się zgodzi. Będę się z nim widziała za 2 tyg. Będziemy podchodzić równolegle prawie ;-)
Zmykam póki co.
Pozdrawiam, dziewczyny.

Do góry