reklama
Alessia2
Początkująca w BB
Zuzia - trzymaj się. Nie wiem co powiedzieć - wyrycz się porządnie 

martka273
Fanka BB :)
zuzia strasznie mi przykro, ja też przytulam...Daj sobie tydzień, a potem...widze,że masz jeszcze dwie blastusie? moze ten scratching endometrium tym razem?
tequilka ej, to przecież moja klinika ma najlepszy sprzęt na śląsku ;-) a u nas ponośc statystyki poszły w górę, od kiedy jest EmbryoGlue, a jest od kilku miesięcy
a fundacja "cud in vitro" wybrała kilka klinik w polsce (najlepszych) i moja tam jest, heheheh
najlepsza klinika to ta, w której uda nam się zaciążyc i urodzić zdrowego dzidziusia, i tyle...
tequilka ej, to przecież moja klinika ma najlepszy sprzęt na śląsku ;-) a u nas ponośc statystyki poszły w górę, od kiedy jest EmbryoGlue, a jest od kilku miesięcy

Fusun
Zuzia.... Kurcze, co za niesprawiedliwość.... Przykro, przykro mi bardzo:-(
lawendowy_sen
Zuzia, tak mi przykro. Przytulam mocno. Wypłacz się, ale nie poddawaj się, tylko walcz.
zuzia oj nieeee tak mi przykro....wiem że teraz to ci żadne słowa nie pomogą, trzeba się wypłakać swoje a potem podnieść otrzepać i walczyć dalej :-(
Alessia2 będzie dobrze, pamiętaj że liczy się też jakość a nie tylko ilość :-) widzisz, wyprodukowałam 22 jajeczka i co ? nic z tego
tego się obawiam że coś z nimi może być nie tak. w poniedziałek się dowiedziałam że nic z tego, jak wszystko będzie dobrze to mam nadzieję że w czerwcu będziemy próbować drugi raz
Alessia2 będzie dobrze, pamiętaj że liczy się też jakość a nie tylko ilość :-) widzisz, wyprodukowałam 22 jajeczka i co ? nic z tego
reklama
Alessia2
Początkująca w BB
Sara - my również chcemy podchodzić w czerwcu. Mam nadzieję, że gin się zgodzi. Będę się z nim widziała za 2 tyg. Będziemy podchodzić równolegle prawie ;-)
Zmykam póki co.
Pozdrawiam, dziewczyny.
Zmykam póki co.
Pozdrawiam, dziewczyny.
Podziel się: