reklama

Kto po in vitro?

reklama
zuzia strasznie mi przykro, ja też przytulam...Daj sobie tydzień, a potem...widze,że masz jeszcze dwie blastusie? moze ten scratching endometrium tym razem?
tequilka ej, to przecież moja klinika ma najlepszy sprzęt na śląsku ;-) a u nas ponośc statystyki poszły w górę, od kiedy jest EmbryoGlue, a jest od kilku miesięcy:tak:a fundacja "cud in vitro" wybrała kilka klinik w polsce (najlepszych) i moja tam jest, heheheh:-D najlepsza klinika to ta, w której uda nam się zaciążyc i urodzić zdrowego dzidziusia, i tyle...

zuzia oj nieeee tak mi przykro....wiem że teraz to ci żadne słowa nie pomogą, trzeba się wypłakać swoje a potem podnieść otrzepać i walczyć dalej :-(
Alessia2 będzie dobrze, pamiętaj że liczy się też jakość a nie tylko ilość :-) widzisz, wyprodukowałam 22 jajeczka i co ? nic z tego:( tego się obawiam że coś z nimi może być nie tak. w poniedziałek się dowiedziałam że nic z tego, jak wszystko będzie dobrze to mam nadzieję że w czerwcu będziemy próbować drugi raz

reklama
Sara - my również chcemy podchodzić w czerwcu. Mam nadzieję, że gin się zgodzi. Będę się z nim widziała za 2 tyg. Będziemy podchodzić równolegle prawie ;-)
Zmykam póki co.
Pozdrawiam, dziewczyny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry