• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki. Kochane jesteście. Chociaż czułam, że tak będzie, bo poziom progesteronu miałam za niski ( poprzednio jak prawie się udało poziom był ok) i dzisiaj jakoś na spokojnie pojechałam na betkę. Za bardzo nie liczyłam na pozytywny wynik. Nawet jak zobaczyłam wynik to na spokojnie przyjęłam. Teraz się dopiero ciut rozkleiłam. Jeszcze w dodatku wszystko dzisiaj pod górkę - umówiłam się do kosmetyczki na makijaż przed imprezą, a ona zapomniała o tym :szok: Wkur..... się na maks. Miała już kolejną klientkę umówioną i jeszcze kłamał mi w żywe oczy nie z nią, ale z koleżanką umawiałam się miesiąc temu w dodatku ( a umawiałam się z nią samą). Porażka normalnie. No i makijażu zero, ale to dobrze, bo by się rozmazał przed imprezą, więc szkoda kasy.

Kinga, nie wiem, co napisać. Jestem w totalnym szoku.
Kurcze. Jakie życie jest niesprawiedliwe.
Trzymaj się kochana. Pamiętaj, że całym ♥ jestem z Tobą.

jesli-cos-ci-nie-wyszlo-to-przypomnij-sobie-to-zdanie-i-nie-poddawaj-sie-tylko-walcz-o-swoje.jpg

reklama
Kinga nie mam słów:-(:-(:-(. Tak wierzyłam w ciebie i zuzię:-(. Parszywy ten świat jednak jest.
Baw się dziś na imprezie bez ograniczeń, odpocznij może zmienisz zdanie za jakiś czas co do starań, a może do tego czasu trafi ci sie naturalny cud. tego życzę ci z całego ♥♥♥!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry