reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Rysica ano nie wiedzialam :p

Iwon ja szukam przystojnego masazysty na kregoslup :p no i strasznie sie ciesze ze Nikos tak reaguje :)

Muńka Sunshine no zdrowie jednak najbardziej spedza sen z oczu bo wszystko jest super ale jednak jak przychodzi jakies inne dziecko a zdarza sie ze jakies wracaja po dlugich chorobach to wtedy jest strach ze zaraz sie pochoruje ... bo nowe wirusy i bakterie ... a katar ma caly czas od prawie trzech tygodni juz ale nic poza tym

Muńka ile jestescie juz po slubie ?

reklama
hej zaczęłam nadrabiać, ale znowu czasu brak, cierpię na taki niedoczas ostatnio, że brak slów:-( udało mi sie doczytać do strony 4434, resztę nadrobię jak wrócę ze spaceru z psami i z zakupów

mlodak ja jestem usprawiedliwiona bo mnie nie było:-p gratuluję drugiego ząbka!!!

waris spóźnione 100 lat dla dla twojej niuni!!!

Aylin fajne obowiązki miałaś:-D

Niespodzianka jak można się bać ślimaków, przecież to nawet zębów nie ma:-D

w temacie gadów to uwielbiam, a jeszcze bardziej pająki, ale gady odpadają ze względu na sposób karmienia, bo w młodości hodowałam myszki i szczurki, więc nie umiałabym teraz rzucać ich na pożarcie, a pająków boi się mój mąż

Wiecie co mój K wrócił do domu i co z tego jak zjadł obiad i znowu pojechał i zaś do niemcowni, nie no ja mam już dość ja naprawdę w jakąś depresję wpadnę niedługo :-:)-:)-:)-:)-(
MAM DOŚĆ !!!!!!!!!!!!!!

Alijenka
no to sobie wczoraj nie popiłaś na forum, wszystkie zniknęły ;)
normalka :-(, jak ja mogę posiedzieć to wtedy nikogo nie ma, rzadko się zdarza taki dzień jak przedwczoraj
Myślę, że nie masz się czym przejmować. Ja generalnie nie jestem zwolennikiem "zapychania" malucha między posiłkami. Daję Gabi czasem chrupkę, biszkopta, wafla ryżowego, ale raczej w sytuacji, kiedy muszę ją czymś zająć, bo mam coś pilnego do zrobienia, a ona marudzi. Wiem, że głodna nie chodzi, bo po wadze tego nie widać, więc po co ją dokarmiać ;-)
no po mojej też nie widać co by głodna chodziła, jak patrzę na basenie na te dzieci o miesiąc starsze to jestem w szoku bo wyglądają jakby miały z 6 miechów

no proszę zlitowały się czerwcówki i prawie nic nie naskrobały od mojego ostatniego posta:-D

alijenka spóźnione sto lat dla twojej małej!!!!

iwon ja też wczoraj zrobiłam swój pierwszy skalpel, wytrwałam do końca, ale parę ćwiczeń nie skończyłam:zawstydzona/y: dla mnie najgorsze jest ta seria na brzuszki, ale przez kręgosłup i takie dociąganie szyi za długo powoduje u mnie mdłości (tak samo jak odginanie głowy do tyłu:baffled:)
a ty na jakiejś diecie jesteś?
i gratuluję przespanej nocki i trzymam kciuki za bezproblemowe odstawienie UU - pamiętam jak przezywałaś, że musisz Julka dokarmiać MM i że pewnie długo nie pokarmisz;-)

sicil jak ci się chce prasować w takich godzinach?????/:szok::szok: jak mój S takie numery wywijał to leżałam na kanapie albo obok niego na podłodze i jednym okiem spałam:-D

Niespodzianka pewnie cię to nie pocieszy, ale my wszystkie mamy w domu po jednym dodatkowym dziecku:dry:

toż mówie ze terminator. I jeszcze brak jakiejkolwiek zadyszki podczas mówienia. Mnie tak wkurwia ze az mi się ćwiczyc nie chce :)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny kiedy sie umawiamy na drinkowanie na forum ? ;-):-p
ten weekend może być:-D

kasiekm witaj!!!

w temacie niekapków to my najpierw mieliśmy taki Pierwszy Kubek Niekapek z uchwytami 6m+ | Tommee Tippee ale młody nie wiedział jak z niego pić, mimo, że nawet wyciągnęłam silikonową uszczelkę i zrobił się kapek ;)
potem zmieniłam po prostu ustnik na smoczek, ale jak tylko dałam młodemu butelkę do ręki to nią rzucał :/
teraz pije z tego Tommee Tippee PIERWSZY KUBEK 4m+ kolorki NEW (3067119142) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale musimy mu trzymać kubeczek, czasami dostaje bez ustnika, bo chcę go powoli uczyć pić ze zwykłego kubka

poza tym u nas jest problem ogólnie problem z piciem, bo młody bardzo mało pije :( coś mu się pozmieniało jakies 2 miechy temu i teraz nie chce wody, musi być coś smakowego, więc mu rozcieńczam herbatkę z Hippa, tą z butelki

Ostatnia edycja:
moja nigdy nie lubiła się z niekapkiem tommee tippee - używa go jako gryzaczka. od dziś wprowadzam lovi 360 i zobaczymy czy zacznie z tego pić. na szczęście jak rzuci kubkiem to nic się nie wylewa:)

podziwiam was za to, że macie chęć i siłę ćwiczyć brzuszki itp.!!!:D

kasiekm tu są takie wytrwałe że skalpela robią codziennie, ja jakoś za orbitreka nie mogę się zabrać a co dopiero takie ćwiczenia :-:)-:)-:)-:)-:)-(, gdzie ta mobilizacja i wytrwałość co przed ciążą :szok::szok::szok:

reklama
Zaza drinkowanie w weekend jak najbardziej :) A slimaki maja zeby - pokazuja tylko mnie jak nikt inny nie patrzy i mnie gonia :(

Kasiek m witaj :)

Do góry