Niespodzianka
Fanka BB :)
Zaza wielkie dzieki zlosliwcu
Przynajmniej jest dowod, ze slimory maja zeby
Ugh
Aylin a jaki model romera? Maxi cosi jakos bardziej do mnie przemawia
gdybym nie miala fotelika od siostry to bym wlasnie maxi cosi albo w britax celowala.
Iwon ja tez mam nieraz fazy na czytanie do pozna. A raczej mialam, bo odkad dziec na swiecie to mi sie oczy na ksiazka o 22.30 zamykaja.
Wspolczuje nocek - u nas tez jakos nieciekawie. Kurde podobno pierwsze trzy miesiace po urodzeniu mialy byc najgorsze, a ja mam wrazenie, ze teraz sie mniej wysypiam niz na poczatku :/
A z tymi % w weekend na forum to sie umawiamy na konkretny dzien i godzine (mniej wiecej) czy od piatku do niedzieli non stop
Bo nie wiem czy watroba mi wytrzyma 
Aylin a jaki model romera? Maxi cosi jakos bardziej do mnie przemawia
Iwon ja tez mam nieraz fazy na czytanie do pozna. A raczej mialam, bo odkad dziec na swiecie to mi sie oczy na ksiazka o 22.30 zamykaja.
Wspolczuje nocek - u nas tez jakos nieciekawie. Kurde podobno pierwsze trzy miesiace po urodzeniu mialy byc najgorsze, a ja mam wrazenie, ze teraz sie mniej wysypiam niz na poczatku :/
A z tymi % w weekend na forum to sie umawiamy na konkretny dzien i godzine (mniej wiecej) czy od piatku do niedzieli non stop
Daję nam czas do jutra, jak znowu będzie ok i mały nie będzie się domagał, to uznam, że oficjalnie koniec z UU :-):-

Niefajne uczucie. Też jesteś niecierpliwa?
jestem strasznie niecierpliwa, szczegolnie jesli chodzi o kupowanie!!