reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Kurcze chyba można mnie nazwać juz BBholikiem lol, budzik zadzwonił a ja pierwsze co to na BB wchodzę przez tel lol
5h snu to chyba za mało a dziś tyyyyyle spraw do załatwienia
Si ju lajta :-D

reklama
HUhuha nasza zima zła :angry:Tyle mogę powiedzieć na ten biały syf.
Ja dziś nie bardzo spałam bo gardło bolało.
IzaV trzymam kciuki z spotkanie z Tadziem pozdrów go od e-ciotki
Aleksandra wow podziwiam!Dla mnie wizyta u dentysty to niesamowity stres wiele bólu mogę znieść ale ten podczas robienia zębów to jakaś masakra :szok:
Dziewczyny jak obstawiacie dzisiejszy wynik meczu?A w ogóle oglądacie piłke nożną?

U mnie kierunek gdańsk ale jestem ze słupska, zakupy porobie gdzie się tylko da a ty skąd jesteś?? A o to wszystko dobrze ze.moglas walczyć, tu się nie da ale podobna sytuacja nikt ci nic nie powie poki sama nie powalczysz,

AleksandraMaria- no właśnie u mnie koszt podobny tego usg a akurat się zalapie w pl i u.mnie to ponoć 300zl taka przyjemność więc przeliczajac trochę taniej wychodzi, a jaki mialas problem z zebem?? Ja też mam nieciekawie-kanalowe mnie czeka wrr ale tu nie robią w czasie ciąży więc tylko pozbeda się bólu i jakoś dotrwam do sierpnia też to chyba w pl zalatwie, a rozmawialam wczoraj ze szwagierka to ona miała 4 kanalowe leczenia w ciazy! Wow i to bez znieczulenia massakra!!oczy wywalilam strasznie jak to powiedziala hehe, aa i kojarze twój nick też ze skads z za granicy piszesz(teraz z tel to nie widze) bo byłam na watku imion ;))

Po pierwsze ja też jestem ze Slupska!:-D i jeszcze jagoda też jest:-)

Po drugie ja leczenie kanałowe miałam w zeszłym tygodniu:-D i jeszcze chyba z jedna lub dwie wizyty mnie czekają w związu z tym zębem...no i ja bez znieczulenia nie otwieram buzi... jakby co mogę polecic stomatologa: przystojny i do tego fachowy:tak:

(...)
Pytałyście dlaczego Damagi dostała wezwanie do WKU? Na czas W, zaszergowane do armii są osoby z kilku grup zawodowych, min. lekarze, pielęgniarki i kilka innych grup zawodowych, potrzebnych w czsie wojny..zawsze tak było, , widocznie Damagi ma zawód, lub studia które mogą się przydać armii w czasie wojny.:-) Miłego dnia dziewczynki.

Na czas W? Czy ja o czymś nie wiem??? :szok:

hej dziewczynki

byłam w pracy i znowu się zestresowałam, bo szefowa z ironią w głosie, że ja chyba powinnam leżeć, a l4 zawsze kto inny mógł przywieźć, chciałą,żebym poczuła sie jak oszustka :-(

dziewczyny, czy Wy też w zwolnieniach macie napisane: chory musi leżeć??

zaczarowana ja wczoraj miałam wizytkę, opis w odpowiednim wątku ;-)

iza czekamy z niecierpliwością na wieści

Witam dziewczyny ! u mnie też zimowo.. już mam dosyć takiej pogody…:wściekła/y:

IzaV, trzymam kciuki za udaną wizytę !! nie dziwię się, że już nie możesz doczekać się spotkania z syneczkiem :-) ja też zawsze miałam widzenia co 2 tygodnie bo jak nie wizyta, to dwa razy byłam z mężem prywatnie na usg, a teraz.. mam wizytę dopiero 15 kwietnia czyli równe 6 tygodni !! nie wiem jak to wytrzymam :-(

Loleczka, oby kurtka pasowała i była tak ładna jak na zdjęciach :-)

Franekkimono, ja piłkę nożną średnio lubię.. przeważnie zerkam tylko jak mąż ogląda.. Ale dzisiaj z racji meczu mamy gości.. ja to jestem wielką fanką siatkówki :tak::-)

_Ewcik__ ja na L4 mam symbol 2 czyli chory może chodzić, a mimo to przyszły do mnie panie z ZUSu na kontrolę czy w domu jestem także nie wiem jak oni na to patrzą ...:baffled:

Nie przejmuj się szefową, szkoda zdrowia:-)

reklama
Pandora - hehe, ostatnio oszalałąm na punkcie klusek śląskich, więc będą kluchy z gulaszem z wołowiny w sosie pieczarkowo-ogórkowym :-)

Zaczarowana - a co pieczesz?

Ewcik - ja teraz na l4, że mogę chodzić.Na poprzedniej, ze leżeć, bo byłam przezi,ębiona. To chyba zależy od tego, dlaczego lekarz wypisał l4, tzn. od tego, co Ci w ciąży dolega.

Do góry