reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Iwon- czytalam Twoj post w momencie kiedy Gabi dobierala sie do kwiata tesciowej. Wyobrazasz sobie jakie bylo jej zdziwienie kiedy zamiast powiedzec do dziecka "nie wolno" wybuchlam wielkim smiechem!?!?!?!? :-D :-D Talentow Ci nie brakuje, a obrazki z checia bym sobie wydrukowala :-)
Jedna poprawka: to byla mata antyposlizgowa do wanny :p:p:p a moze to byl celowy zabieg,zeby dodac sprawie pikanterii???

Ogladam wlasnie pierwszy raz Zmierzch :-) a powinnam sie pakowac ;-)

reklama
Iwon - dziękuję :D Wszystkie komentarze mile widziane! :D serio :)

Muńka - ale się uśmiałam, jak czytałam o kwiatku Gabi teściowej i Twojej reakcji :D też oglądam zmierzch :D a o co chodzi z tą matą canpola, bo przegapiłam?

Już widzę pierwsze strony gazet:
"początkująca młoda, zdolna wokalistka autorką szokującego odkrycia! Kobieta znalazła zestaw ostrych narzędzi do obróbki wózków jezdniowych z napędem silnikowym w transporcie wewnątrzzakładowym z bezpieczną wymianą butli LPG. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że narzędzia te były szczelnie ukryte w macie edukacyjnej firmy Canpol!!
Obiecująca wokalistka odmawia wszelkich komentarzy na ten temat. Nie chce, aby jej życie osobiste było tematem publicznej debaty. Szczęśliwa żona i matka 9 miesięcznej córeczki przy okazji zachęca do zakupu nowo powstałej płyty, ktora jest jej debiutanckim krążkiem! Płyta wydana w klimacie soul - funky - pop nie ma nic wspólnego ze wspomnianą aferą. Poniżej na zdjęciu - wokalista z rodziną na wakacjach na Costa Brava. Zdjęcie numer dwa: wokalistka z matą firmy canpol. Źródło: Pudelek.pl"

Zobacz załącznik 547016

Zobacz załącznik 547015

:-p

padłam i oplułam monitor. Boskie,

a te szersze biodra to wina aparatu. Podobno z 5 kg dodaje

Iwon pneumokoki. Bidulka darła się cały wieczór i usnęła bez kaszy...pewnie noc będzie ciekawa.

Ja też oglądałam galerię Rysicy i chyba zgapię:pppp

Właśnie szukam młodej dywanu do pokoju. Uważacie, że musi być różowy lub fioletowy czy tam w jakieś dziecinne rysuneczki, czy też może być bardziej młodzieżowy?

Ja Antosiowi co miesiąc robię zdjęcie w leżaczku jak leży/siedzi i zawsze ma białe body- niezle
widać jak się zmienia.

Iwona dobra jesteś :D a może coś zz jajecznica byś narysowała :rofl2::rofl2:

Szerokie biodra wybacze, bo przynajmniej w calym dramacie sytuacji kochana Iwon nie zapomniala o najwazniejszym-drineczkach :-) chociaz pewnie juz bysmy mieli nalot opieki spolecznej,gdyby ktos to zobaczyl ;-)

Iwon,ale wyjasnij jedno: mata jest po lewej a co jest po prawej?

Rysica - moja siora dostalala od naszych rodzicow mate antyposlizg.do wanny i farbowala wode. Od razu wyjeli Filipka z kapieli,ale na drugi dzien jechali z nim na pogotowie,bo siusiak zaczal mu puchnac i pojawily sie plamy. Prawdopodobnie to co bylo w macie przyspieszylo to co by pewnie nastapilo,bo mu nie sciagali skorki.

Kasiekz- ja osobiscie nie lubie dzieciecych pstrokatych dywanow. Kupilabym neutralny,albo dzieciecy,ale bez szalenstw. Gdybym byla na kompie wkleilabym Ci link do dywanu jaki kupilam chrzesniakowi. Czy Ty nie bylas Kasiekm???

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry