Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

aliśmy sytuacje. Wtedy zaczęły się ząbki....a potem okazało się, że Janek ma alergie na mleko i przeszliśmy na Bebilon Pepti.
Podsumowując, kiepsko śpimy, jemy paskudne mleko, mamy dwa ząbki, raczkujemy i zasuwamy na nogach za rączki (w ten weekend zaczeliśmy)
A poza tym, to w między czasie jeszcze zaszłam w ciąże - chyba nie ma co ukrywać. Już w ciąży nie jestem - dzidziuś był bardzo chory i zmarł w 19 tyg.
ciekawe czy mu to przejdzie czy tak zostanie na zawsze
Fatalny dzień za mną. Mały ma znów jazdy i nie chce jeść. Wyje jak tylko zobaczy butelkę lub miseczkę. Po ok pół godziny się uspokaja i wtedy zjada wszystko. Juz brak mi pomysłów co robic.
Tak jest od piątku ale w weeken to K go karmił a dzis znów sama jestem. Kolacja była koszmarem. Mi już też nerwy puscily i krzyknęłam to rozplakal sie jeszcze bardziej. Az ochrypl z tego wrzasku a ja czuję się paskudnie. Mam wyrzuty sumienia jak diabli. Leże w wyrku i płacze w poduszkę. Jaka ze mnie matka?????????
jestesmy tylko matkami i mamy prawo krzyknac jak nie dajemy juz rady tym bardziej, ze pomocy brak
wiec usmiech i glowa do gory
Kobietki ja Was czytam ale szans na odpisywanie brak
a w skrocie ... oci.pieje ... serio bo sie od NIkosia zarazilam ale to juz pisalam tylko ze temp mi nie schodzi poniezej 38 a najczesciej rzyma w granicach 39... Nikodem jest tak nieznoscny ze nie wiem co robic .. on juz nie ma temp .. kupka ranna byla w miare wiec dalam jedna miarke mleka i zobaczymy co bedzie ... nie chce jesc pic wciskam mu nawet czasem o godzine dwie byle tylko wypil 50 mleka czy dwa lyki wody ... odwraca glowe i ryczy ... ogolnie ryczy caly czas ... wczoraj na wieczor spi i nagle ryk spi i nale ryk ale taki rozdzierajacy ... chce caly czas na rekach a mi jak go trzymam podchodzi zoladek go gardla skreca kiszki i w ogole wykoncze sie bo nie mam sil go caly czas nosic ...
ciekawe czy mu to przejdzie czy tak zostanie na zawsze
ale dzielnie sobie dajesz rade a to najwazniejsze i nie przejmuj sie Nikusiowi napewno to przejdzie

super ze nosidlo sie sprawdza
na spacerki pochodzisz i zleci
ale i tak poczekam 

Rysica gratuluję i strasznie zazdroszczę, że ząbki już wyszły i macie spokój!Dziś sąsiadka mnie zdołowała, że jej Karinie ząb wychodził miesiąc czasu!