reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Iwon- to ja to winko co czeka na jutro dzisiaj otworze :-p a co :rolleyes:
Niespodzianka- Neske Gold Cream popijam :-) i ta cream tak mi wchodzi ze super strong sobie zrobilam :tak:
Kasiekz- u nas sloneczko i w sloneczku cieplutko jak nie wiem :sorry:ale za to watrzycho straszne wrrrrrr...... glowe chcialo oderwac :angry:
Munka- ooo to zapowiada sie ciekawy wypad.... domyslam sie czemu juz tam nie chcecie wrocic, Pe ciocia jest badzooooo goscinna wiec moze u niej sie zatrzymacie :-D ;-)

Rysica- pizamka dla Monisi w biedroneczki i to te same biedronki IMG_5896.jpg

Aylin- dla Martynki kupilam w ptaszki a zeby sie dziewczyny nie czepialy, ze to samo ciotka im kupila :-p IMG_5894.jpg

UWAGA dziewczyny kupilam jeszcze jeden zestaw bo nie moglam sie oprzec Hipciom oto on jak ktoras chetna to jutro wysle :tak::-) IMG_5898.jpg w rzeczywistosci ten niebieski jest troszeczke ciemniejszy.

Załączniki

• IMG_5896.jpg
    IMG_5896.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_5894.jpg
    IMG_5894.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_5898.jpg
    IMG_5898.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 62
reklama
a ja dzisiaj tylko kilka łyków piwka od D pociągnęłam, bo wczoraj i przedwczoraj po piwku sobie wypiłam, a brzusio rośnie :baffled:

dzisiaj mam wieczór laby, bo S padł przed 20, a ostatnio chodził spać o 21... ciekawe tylko jak to sie odbije w nocy albo rano na mnie?:confused2:

nanulika cieszę się razem z tobą!!!! jak przeczytałam o tych wargach to najpierw zdębiałam, co ty nam tu wypisujesz, bo myślałam, że o swoich piszesz:-D no ale jak o Matyldzi to OK:-p

aaaaaaa, piwko otworzyłam, młoda wykąpana, najedzona (kaszka 180ml) i czymś się zakrztusiła i wszystko wyrzygała!!! Drugi raz zjeść nie chciała, a to oznacza że w nocy będzie na cycu, a więc co chwilę pobudka na karmienie :((((((( Jutro będę zombie!!!

dziewczyny odnośnie piżamek bez nóżek...czyli wasze dzieci śpią z gołymi stópkami? Pytam, bo się zastanawiam czy nie będzie jej zimno iż zawsze spała w śpiochach/pajacyku/półśpiochach - czymś na stopach:D

Ostatnia edycja:
dołączam. z browarkiem jestem:)))))

To mi się podoba :cool2:

Baby podziwiam Was za gotowośc bojową, pokale i kielichy w górę :cool2: I włączmy jakiś music :p

Niespodzianka mamy wydane dwie płyty, były nawet w media markt :happy: Teraz nagrywamy nowy materiał (z damianem, ja jako dodatkowy głos kobiecy) i będziemy szukać wydawcy. Ale nie robimy tego zarobkowo, kasa ze sprzedaży zwraca koszty wydania, promocji i tyle. Zdecydowanie jest to hobby :)

Sunshine ale obłowiłaś dziewczyny, ho ho, piżamki może nie, ale masz tam namiary na jakieś niedrogie perfumy? :-p

Zaza
oj tam, oj tam, akurat dzisiaj jak pijemy razem, to Ci brzuchol urośnie. Z nami nie urośnie ;-) A kysz
męża do monopolowego ;)

Młodak z winkiem przy bąblu :-D Mam wizję - jak przeskakujesz z kielichem z nóżki na nóżkę w nadzieji na szybki sen :-D

reklama
Dziewczyny tych pizamek jest jeszcze sporo w sklepie wiec jak cos to sie zastanowcie a jutro skocze i kupie wiecej :-p
My Hipcie tez mamy :-)

To ja tez zbereznica jestem bo o tym samym pomyslalam co ZAZA :sorry::-p

No i cin cin ;-):-)

Do góry