reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ja poproszę jakiegoś dla Matki karmiącej :D
dla ciebie kieliszek wina na laktacje :) nie zapomnaj ze ja też karmie wiec doświadczenie mam :p a jak masz wątpliwości to podpiwek polecam

ja poproszę kamikaze - jak szaleć to szaleć:-p
mówisz i masz

kamikaze-niebieskie.jpg

Kuźwa - moje dziecię chyba się wyspało... Koniec imrezy!
a dla dziecia też cos mamy
iiamogobutelka.jpg

niespodzianka
z10818763Q.jpg

Załączniki

• kamikaze-niebieskie.jpg
    kamikaze-niebieskie.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 23
  • iiamogobutelka.jpg
    iiamogobutelka.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 24
  • z10818763Q.jpg
    z10818763Q.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 27
Aylin, a gdzie ja kupię ten podpiwek ?? No i jak mówisz, ze lampkę wina będę mogła to posłucham koleżanki w końcu A będzie miał już 10 i pół miesiąca.

Aylin dziękuję było przepyszne!!!!

Macku oby ci się szybko udało spacyfikować Zosię :)

Aga trochę wina mu nie zaszkodzi - najwyżej lepiej pośpi ;-)

uciekam spać bo mam przeczucie, że zaraz skończę jak Maćku;-)

reklama
Aylin- to ja poprosze Martini Rosso z sokiem jablkowym :-)

Iwon- wyluzuj kochana project poczeka a jak potrzebujesz pomocy to zarzuc temat a my juz Ci pomozemy!!! P.S moj Pe jak wraca w piatek z pracy to zawsze od progu krzyczy WEEKEND!!!!

Aga- witaj spowrotem i nie ma cos ie zastanawiac to tylko 550km :tak:

Gratulacje z postepow szkrabow!!!

Moja biedulka nauczyla sie mowic mama.... jak ja zostawiam u opiekunki albo jak po nia przychodze to sie czolga do mnie i przez lzy wola maaaamaaaaa...... az serce peka! Tata mowi bez problemu :-p

Ide sobie dolac winka i Macku tez tez po dwoch bede miala dobrze :-p:-D

Do góry