reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
Cześć Dziewczyny :)
cuuudowna pogoda za oknem !
Wieczorkiem wrzuce fotki kiecuni.
Izka - super, że wróciliście z Maleństwem do domciu...
Ewcik - chyba CIę rozumiem, bo ja też bym się nudziłą na L4. Nawet dziś o tym z Mężem rozmawialiśmy. Poza tym za dużo kaski bym przepuściła na zwolnieniu ;)

eweli a Ty masz własną dzialalność?

miciurka mi ginka dałą l4 "chory musi leżeć", koniecznie musi mi to zmienić, bo zwariuję.. będzie coraz cieplej i oszaleję w 4 ścianach..

Ktr ja tez polecam ci tą okolicę co Cwietka. Jest na tyle łagodnie i wypoczynkowo, że w sam raz na ciążę. Z wyjątkiem może Błędnych Skał gdzie mogłabyś się nie przecisnąć;)
Cwietka a czemu ty piszesz że z dzieciakami nie? My byliśmy z naszymi jak miały 3 i 4,5 ale z dzieckiem w nosidle tez bym nie miała oporów się wybrać. Moje akurat nie marudzą przy chodzeniu ale z tych punktów do zwiedzania co wymieniłaś wszystkie są w mieście i można wózek nawet pchać;)

KasiaJr trzymam kciuki

Kamu gratuluje dziewczynki

Izka87 super, że jesteś już w domku

Madziasek super, że zaczynasz szkołę rodzenia, my chcemy zacząć na początku maja

Chrobek ale fajnie z tym wyjazdem.

Ja mam dziś kiepski dzień, o kilku godzin źle się czuje, kręci mi się w głowie, mam mdłości, serducho wali mi jak oszalałe, zaczynam się denerwować czy wszystko ok, a najgorsze, że jestem sama bo mąż na delegacji

Loleczka -trzymam kciuki, żeby udało Wam się z przedszkolem!:tak:

Kamu - gratuluję dziewczynki! ;-)

Izka
- super, że już jesteś w domku! Tylko się tam nie przemęczaj!:-)

Marzycielka
- trzymam kciuki, żeby szybo Ci się polepszyło!

Dziewczyny wygląda na to, że i moja córeczka i ja jesteśmy zdrowe. Nie mam tabeli "norm" koło wyników, jeszcze się nie pokazała (wyniki miały być jutro) ale z tego co skonsultowałam z internetem i poprzednimi wynikami to i IgG i IgM mamy ujemne! czyli jeszcze nie miałyśmy i nie mamy aktualnie cytomegalii.

reklama
Do góry