reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

zawiozłam małej siuśki do laboratorium, żeby wykluczyć już wszystko inne:) Pani sama powiedziała, że to na 100% zębole, no ale wolę dmuchać na zimne:p Aaaa i zrobiłam sobie dla bezpieczeństwa betę i przy okazji kłucia morfologię:p

do gina też muszę wybrać się na cytologię, bo coś mnie tam dźga..w końcu:D

dzięki za słowa otuchy...dziś dalej bez @! jak beta wyjdzie ujemna to lecę do gina, bo może jakiś torbiel czy co:/

msmickey najlepszego dla młodej!

spadam na cały dzień na dwór, bo 24C w cieniu:p

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez jak zwykle przeoczyłam :zawstydzona/y: Antoś i Gosia wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!

Do chirurga ja idę usuwać pieprzyk z którego A sobie zrobił przytulankę i go ciągnie nadrywa :/
ano tak... na prawdę mam sklerozę, bo teraz sobie nagle przypomniałam o tym temacie - sama mam takie babrzące się coś na twarzy, co już dawno powinnam pokazać lekarzowi:zawstydzona/y: powodzenia!

zaza nie wiedzialas ze termometr bezdotykowy promieniuje :szok::eek::-D:nerd: a tak serio to wspolczuje..... ale to jest dokladnie takie myslenie jak moja tesciowa ma. mowisz jej jedno a ona i tak robi inaczej i wiecznie to samo slysze : BO JA MYSLALAM ZE...
hahaha no tak nie pomyślałam, że promieniuje!!! dobrze, że teściowa mi to uświadomiła:-D

a ten tekst to u nas taki sam non stop :/

Kasiek w takim razie czekamy z tobą na wyniki i mocno trzymamy kciuki&&&&

Heja!

Ja wlasnie z Gabi w podróży. Młoda sobie śpi,wiec zaglądam do Was.

Taaaak! Spotkanko wczoraj bardzo sympatyczne :-)

Ja nadal nie wiem o co lotto z tym olejkiem,bo jakoś przeoczyłam początek rozmowy o nim,ale to nic,bo nie mam teego " parowaru" :-)

Nooo... I to chyba tyle,bo troche zasieg trace ma autostradzie, a poza tym,chyba sie kimnę:-)

Antek,Gosia :-*:-*

Buziole!!

Dzięki za buziole :-)
Aga daj znać, jak poszło. Też muszę to zrobić i nie wiem właściwie, jak się za to zabrać. Do jakiego lekarza? Najpierw internista?
Mam na brzuchu takiego sporego potwora wielkości małej końcówki sutka. No i G też tak ocenia, bo mizia zapamietale i stara się nastawić do pociągnięcia lyczka...

Josie nieźle z tą koleją. A wydawałoby się, że to już nie te czasy (nawet babcią męża)...

Wpadłam tylko pożyczyć naj naj

Aga naj naj dla Antosia :-):-D

MsMickey naj naj dla Gosi :-):-D

Esperanza naj naj dla Zosi :-):-D

Może później mi się uda chwilkę z Wami posiedzieć :cool:

A i chciałam Wam powiedzieć że u nas zanosi sie na to że mała będzie już spała tylko raz dziennie

Ostatnia edycja:
Mam na brzuchu takiego sporego potwora wielkości małej końcówki sutka. No i G też tak ocenia, bo mizia zapamietale i stara się nastawić do pociągnięcia lyczka...
:szok::-D ja poszlam do dermatologa najpierw. babka miala taka lupke z lampka i ogladala z bliska kazde moje znamie po czym stwierdzila ze niepokojacych zmian nie ma i chirurg poki co niepotrzebny. ufff. kazala mi za to sie umowic na jakas dokumentacje fotograficzna tych zmian, nie wiem jak to nazwac bo nie poszlam... w kazdym razie co jakis czas robia zdjecie, porownuja, i dzieki temu wiedza czy to idzie w zlym kierunku. nie wiedzialam ze takie cos istnieje

Caluski dla Antosia i Gosi :-):tak:

Wrocilysmy z Baby Yoga :-) ale mloda bardziej interesowala Hollie - lalka na ktorej instruktorka pokazywala cwiczenie- :dry: chyba dlatego ze byla hmmm..... murzynska :sorry:

Miałam nadrabiac ale tego nie zrobiłam, miałam okropny dzien, jakies zatrucie czy coś bo wymiotowalam całe popołudnie, do tego gorączka - ponad 40 stopni i zemdlalam. Wiec jedna wielka masakra. Juto sie poprawie, obiecuje :tak: A teraz idę spać bo naprawdę ledwo żyje.

a skad to sie przyplatalo??? od tak Cie naszlo???

Munka- udanej podrowzy i wizyty :tak:

Co do pieprzykow to ja tez musze sie przebadac bo mam ich spooooroooo na sobie a po ciazy mam wrazenie, ze te na brzuchu zmienily wielkosc :confused2:

Poza tym mam jednego wielkiego nerwaaaaa na babe z parteru :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: cale 3 miesiace Pe parkowal samochod z boku bloku ale nie pod jej oknem jak byl na chorobowym i nie miala z tym problemu nagle od kiedy wrocilam do pracy zaczal jej przeszkadac :angry::angry: kazdy mieszkaniec ma 1 swoje miejsce pakingowe a jak ktos ma dwa to zawsze parkuje na szczycie!
I wyobrazcie sobie ze zostawila nam kartke za szyba zamiast zadzwonic domofonem :angry::angry::angry: ale malo tego dzis dostalismy list od zarzadcy budynku, z przypomnieniem ze kazdy ma swoje miejsce parkingowe i zeby nie parkowac pod oknami..... nozzzzzz babsko zglosilo..... zebysmy to tylko my parkowali ale nie to wiekszosc tak robi, poza tym nie zaslaniamy jej okna.......

Echhhhh podniosla mi cisnienie....... a wydawala sie spoko babka..............

muńka olejek nie koniecznie do parowaru (czyt. steamer :D). Ja dodaję do prania (7 kroli tam gdzie wlewasz płyn do płukania) i pranie bosko pachnie! Ponadto olejek lawendowy jest antybakteryjny:p

agaundpestka najlepszego dla Antosia;)

idę spróbować wcisnąć zupę

reklama
POMOCY!!! Brak w weny w kuchni :-p:sorry::confused2::no::rolleyes::cool::errr:

Cycki kurczka czekaja az cos z nimi zrobie...... gotowanie dla mlodej lezy i dostala dzis sloiczek bo matka nie wiedziala co jej ugotowac, ale dla nas nie mam sloiczkow wiec potrzebuje jakiegos pomyslu na obiad :sorry::-:)confused2::unsure::oo2::-D

Do góry