reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

uuuuuu ale cisza :( ja się dołuję przed kompem przy kieliszku wina :( moje małżeństwo to totalna porażka, a mężuś chyba (a raczej na pewno) ożenił się z nieodpowiednią kobietą - jego ideał to ten co mu pępowiny nie pozwala odciąć... chociaż źle piszę, on nie chce tej pępowiny odciąć :/

odważna kobitka ci rośnie ;)

dołączyłam po przeczytaniu Twojego wpisu - z kieliszeczkiem winka oczywiście i 7 herbatnikami.
Ja dzis słomiana wdowa bo T. poszedł dorobic przy rozkładaniu ekranu - miało go nie być tylko 3 godziny. A wyszło ze był przez cały dzień 3 g......
Cały dzien z dziciem..... jutro odziemy na plac zabaw lub gdziekolwiek....

hej

jednak zajrzalam, nie moge bez was zyc!!!:-D dzieki ze takie łaskawe i prawie nic nie napisaly hihih

i jest totalnym kociarzem :-D jego ukochana zabawka to bialy kotek, druga ukochana to rudy kotek z wyciagnietym jezyczkiem ktory mozna tarmosic. od dawna juz jak tylko zrobie mial-mial to sie smieje. a teraz nauczyl sie wolac kota. dzis ide z nim na basen i mowie ze kotkow cos nie ma na ulicy a ten na to : kszi kszi (tak mowi kici kici :) jak tylko kota zobaczy u nas w ogrodzie - a przychodza czesto - to taki banan na twarzy ze az milo i wola je
swiadomie mowi tez bam i nie ma. i hmmm-hmmm zamiast hau-hau

no ale pomimo tego i tak mni wykonczyl nerwowo dzisiaj...:cool:

wracam do roboty ale chyba zajrze jeszcze

ciesze sie ze nas kochasz :) hehe z wzajemnością :)

moja naszą pusię uwoielbia. Pusia Tyśke troche mniej.... Ale kocha z nia spać. Mój kot jest po prostu uważny..... wie ze inaczej straci wąsy i uszy a i moze ogon :)

Ale jak czytam o sukcesach waszych dzieciów to moja jakaś taka niepozbierana - gadac nie chce :)
Ale steruje tatusiem jak koniem :) jak jest na rękach to ruchem mikrociałka daje znak ze do przodu - przechyłem w która strone ma skręcić a jak chce się zatrzymać to opiera się całą sila o niego :)

Znajomi powiedzieli ze jutro na cioacho wpadną - skończyłam robic tiramisu - bo najmniej z nim roboty. Wyszła cała foremka do zapiekania..... Duża..... Zapraszam was na jutro :) Będzie co jeść :) a i naić się jest co :)

reklama
Dobry wieczor Paniom - co tu taka cisza?!?!?

Niespodzianka i Aga
zdrowka dla chlopakow
Tialana fotelik zdecydowanie za duzy
Kasia.natka - dobrze ze usg prawidlowe. Ja od zawsze mam problemy z piersiami. Ostatnio nawet usyszalam, ze z takimi piersiami nie powinnam karmic.
Zaza wspolczuje sytuacji z mezam.

Sunshine u mnie tez wczoraj magiczny wieczor, ale z racji rocznicy slubu
Maz zrobil kolacje, nawet winka lyknelam.
No i dostalam prezent od mojego syna. Pierwszy raz w swoim zyciu przespal cala noc:szok::-):tak:.
Mogloby tak zostac, ale niestety nie zanosi sie, cos jeczy przez sen:-(

Adrian ma okulary sloneczne z diversa - fajne dobrze wyprofilowane, nie spadaja z noska. Matiemu taz tam kupie.

Kasiek z moczem nie pomoge :-(

Zapraszam was na jutro :) Będzie co jeść :) a i naić się jest co :)

oj uwazaj co piszesz, bo 2 h i jestesmy u ciebie:-)

Co do sukcesow dzieciakow - to moj wkoncu zaczyna "bzykac":-D
A tak poza tym to : piknie robi pa pa. kosi kosi, bije brawo, robi "indianina", i
pokazuje jaki ma wielki klopot, lapiac sie za glowe oczywiscie

edek: upssss i wkoncu ja na "cos" zasluzylam:-)

Witam!

Czyli ustalmy, że to jednak kolejny skok rozwojowy. Niedługo minie i nasze dzieci znowu będą kochane ;-)

U nas wczoraj dzień pełen wrażeń - byliśmy pół dnia na działce. Zosia raczkowała po trawie (najpierw badała co to z koca i bała się zejść ;-)), jadła piasek :eek:, widziała ognisko... Z tych wszystkich wrażeń nie mogła wieczorem zasnąć, aż w końcu odstawiła dziką histerię i padła...:confused2:

dzień dobry :-)
wczoraj byłam wykończona po pracy więc się nie odzywałam ale już jestem

dziękuję za miłe słowa po moim usg i za odpowiedzi na temat okularków dla maluszków :tak: ja oglądałam na necie takie na gumce ale mam mieszane uczucia bo to tak przylega mocno i nie wiem czy powietrze przepuszcza, poza tym Misia też nie lubi mieć nic na główce ale to przecież dla jej dobra no i jeszcze kwestia czy rzeczywiście zaburza to pole widzenia oraz ciekawość i powinno się zaczekać co najmniej do roku :sorry: tyle wątpliwości...

Kasia.natka - dobrze ze usg prawidlowe. Ja od zawsze mam problemy z piersiami. Ostatnio nawet usyszalam, ze z takimi piersiami nie powinnam karmic.

Adrian ma okulary sloneczne z diversa - fajne dobrze wyprofilowane, nie spadaja z noska. Matiemu taz tam kupie.
a co jest nie tak? ja mam "gęste" cokolwiek to znaczy :eek: a te okularki to takie na gumce? i od kiedy ich używa?

maćku super ten dzień u dziadków :tak:

maćku, Iwon, Paulina, kifsi - najlepszego dla maluszków!

Hej baby :)

Dzięki za życzenia :) Mój bąbel obudził się dzisiaj o piątej, za to jak poszedł w kimę o 12.30 to śpi do teraz :szok: M. też, to pewnie po pysznym obiedzie, jaki dzisiaj zrobiłam ;)

Czekam, jak się obudzą i śmigamy całą ekipą na spacer. Pogoda piękna.

Tialana
nie doradzę Ci chyba, bo mnie się też wydaje, że za wielki jakiś ten fotelik. No, ale skoro jest od 9 kg, to może tak ma być?

Aylin
ładne zdjęcie w avatarku :) Mój też nie jest zbyt gadatliwy, jedynie ma ma mu zaczyna ładnie wychodzić :)

Zaza tulę! Mam nadzieję, że nastrój lepszy?

Josie jaki spryciarz z małego z tymi kotkami ;)

Sunshine a którą część greya ogarniasz? Ja zaczęłam trzecią :)

Kasiekz fajnie, że wyniki moczu ok :)

Kasia.natka a o jakie okulary pytałaś, bo nie doczytałam - przeciwsloneczne? Kurczę, też o tym myślę, bo mojemu oczka bardzo łzawią na słońcu.

Maćku, paulinamaria, kifsi gratki dla 10 miesięczniaków!

Lecę, bo junior się obudził ;)

Iwon tak mówiłam o okularach przeciwsłonecznych :tak:

dziewczyny POMOCY! Misia chyba ma różyczkę :unsure: prawie cała jest obsypana czerwonymi plamkami :-( nie ma temperatury i raczej nie swędzi ją to ale co robić??? ma któraś doświadczenie???

reklama
Zosia, Wiktor, Julek,Ethan wszystkiego najlepszego

Kasia.natka nie mialam doczynienia z rozyczka. Nie pomoge.
Okularki o ktorych pisalam sa bez gumki. Adi dostal je jak mial 15 m-cy i odrazu polubil.
Mam takie piersi ze ciagle robia mi sie gruczolako-wlokniaki. Raz mialam wyciete, potem zrobily sie nastepne, ale juz nie dalam sie ciac -nie ma sensu, bo beda i tak tworzyc sie nowe. A po pierwzej ciazy wycieli mi zastoj mleka o wielkosci 5cm na 7cm. No i historia sie powtorzyla bo mam to znowu, ale troche mniejsze.:-(

Do góry