reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpień 2013

reklama
Witam wszystkich!
chorym życzę zdrowia, Kajtkowi sto lat z okazji urodzin, a Tobie Jagoda żebyś się nie stresowała. Myśl teraz o ślubie a zaczniesz się martwić od pon;)
ja padam z nóg... złaziłam dziś cały świat chyba

MadziaSek ma racje to badanie na obecnosc wirusa zapalenia watroby. Jeszcze nie wiem co dalej bo jutro mam gina, a tego wyniku nie widzialam na oczy ma przyjsc poczta. Zobacze co jutro gin powie...

weronika dzieki za info

ewcik też czytalam ze mozna karmic

Ostatnia edycja:
każdy mówi co innego,mój ginekolog i specjalista od tego,zabronili mi,też dużo o tym czytałam i różne opinie są ale wolę dmuchać na zimne ;-) już pogodziłam się z tym że nie będę karmić choć na początku trochę ciężko było bo to dla mnie jest ważne :crazy:

Hej dziewczyny niestety wizyta przeniesiona na poniedziałek bo doktorowi wypadł pilna operacja i odwołał wszystkie pacjentki,wkurzyłam się trochę tym bardziej że od wczoraj brzuch mi twardniej dosyć często i myślałam że coś poradzi i teraz muszę do poniedziałku czekać.No, ale nic nie poradzę widocznie był potrzebny w szpitalu,jakoś wytrzymam kilka dni.Jutro was nadrobię bo teraz humor zepsuty i tylko będę smęcić...

witam serdecznie!
dziękuje za miłe słowa, bardzo mi pomogły. Serduszko zdrowe tętno 144 miarowe i wszystkie przepływy w normie. Bardzo mi ulżyło, choć muszę jeszcze próby wątrobowe zrobić, bo mdłości na jakie cierpie mogą być spowodowane przez enzymy wątrobowe, póki co mam nosić opaskę sea bent ( akupresura), zamówiłam w aptece, bo od ręki nigdzie nie ma. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje!

Witam witam i o zdrowie pytam :cool2::laugh2:
Ja wczoraj wizytę miałam, ale zdjęć nie mam :-( będą w poniedziałek po USG 4D :cool2::laugh2:
aleee za to zezwolenie na sex mam :cool2::laugh2: tylko na pół gwizdka bo szyjka nadal miękka no ale lepsze to niż nic

Toska wszystkiego najlepszego dla synka
my2013 super że z dzidzią wszystko OK! widzisz niepotrzebnie się stresowałaś
Maciejkaa daj znać co z małym

Witam sie!

My, dobrze, że wszystko w porządku!
Jagoda, teraz myśl o ślubie... bo chyba tak jak dziewczyny piszą (bo ja sie nie znam) z tym dodatnim HBS nic się teraz i tak nie robi...

Zienia, to sie będzie działo....:-p

Franek szkoda, że wizyta przeniesiona, ale widać siła wyższa...

A ja dzisiaj mam wizytę o 13.40.... mam nadzieję, że bedzie usg, no i że z szyjką wszystko oki...poprzednio właśnie na tym etapie wyszła ta skracajaca się szyjka i musiałam leki brać:dry:

...ale ta pogoda złośliwa...kiedy mąż ma wolne i może dokończy stawianie słupków pod ogrodzenie to się chmurzy i chyba nawet juz pokropiło z deka...a zapowiadaja u nas na Pomorzu wioseenne burze na dzisiaj:szok:

synek obudził mnie dzisiaj za 10 piata...rany...co sie z im dzieje????

reklama
Dzień dobry z kawą.
Franek, przykre, wiem jak się człowiek na coś nastawi to potem się czuje taki..oszukany:-) Mi dzisiaj w nocy też brzuchol się stawiał... dosyć mocno:szok: w pewnym momencie już mi się nawet śniło że na IP siedzę i czekam na badanie..trochę mnie to zdenerwowało...:szok: Jagoda, jak to mówiła Scarlet... pomyślisz o tym ...w poniedziałek....:-) Zenia, no,no!to poszaleliście? Super.
Loleczka, to kciuki zaciskam;-) Miłego dnia, ja się biorę za pazurki, bo po wczorajszym spotkaniu z rękawicami gumowymi przy sprzątaniu, nie mają się najlepiej..

Do góry