Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

:-(Acha. Moj maly ma okropny nawyk gryzienia zebami nakretek kapsli i innych twardych rzeczy.. Zahacza sobie dolnymi jedynkami o krawedz i puszcza z impetem... Trwa to juz pare tygodni i normalnie jak nerwica natrectw, jak tylko widzi cos z nakretka a nie dostanie to ryk na calego. A jak dostanie to moze tak godzinami.... WRRRRrrrrrr czy wasze dzieci tez sobie tak niszcza zabki??

Aha i gratki dla Gabioszki:-):-):-):-) po kim ona taka zdolna ... ot, zagadka![]()

kup Gosi łóżeczko, bo gdzie będzie spała na wyjeździe??:-) Czy ja wam pisałam, że Kornel chory i na zwolnieniu? Ciekawe, kiedy przyjdzie kolej na mnie![]()

Zmieniając temat moja też zrobiła się straszną przylepą. Tylko mama i mama i na ręceA jaki to mały wymuszacz! Mam nadzieję, że to etap przejściowy!
A wiecie co moj jest od dwoch dni odpukac aniolkiem i mysle ze te hardkorowe dni to rzeczywiscie byl skok. Bo na pewno nie zeby-dwojek brak. A wczoraj znienacka zaczal chodzic z pchaczem![]()
Helloooooooo!!!!!!!!
Pytanie było - ja dzis delikatnie piffko, bo jutro mam full roboty. Ale mogłybyście mnie tak nie zlewać..... nie dziś.....:-
-
-(
Howdee :-):-):-):-)
słoneczko świeci, zapowiada się piękny dzień:-) idziemy z G odnieść siki na posiew;-)
Miłego:-)
A my wczoraj podjelismy powazna decyzje odnosnie Aurelki..... zostanie z Claire (opiekunka)od Lipca miala isc do zlobka ale wydaje sie byc szczesliwa z nia to raz, po drugie jest taniej, a po trzecie Claire moze poswiecic jej wiecej czasu a w zlobku bylo by wiecej dzieci w jej wieku i tego kontaktu 1to1 nie bylo by.... Tak wiec zostanie z nia az urodzi sie jej braciszek
A o to dowod (mam nadzieje, ze zobaczycie zdjecia) Aurelka u opiekunki.
http://www.facebook.com/claires.car...48340072.23927.100002760428214&type=1&theater
Dziewczyny powiedzcie mi czy takie sandały się nadają ? Młody jeszcze sam nie chodzi więc czasami jak go wyciągnę z wózka, bo ja zacznie chodzić to mu kupię jakieś porządniejsze.
Zobacz załącznik 554646
a u nas rano cos mlody pokaslywal ... chyba go zawialo :| kurde ciagle nie wiem jak go ubierac ... on sie poci ... czy Wasze dzieci tez sie jakos mocno poca ?
Baby ja na szybko - pytałam o sandały, czy kupujecie na teraz czy na cieplejsze dni? Proszę mi tu odpowiedzieć, bo na zakupy się dzisiaj wybieram ;-)
Ale ja staram sie raczej ja cieniej ubierac
w Pl jak bylam to sie na mnie krzywo babcie patrzyly jak mloda bez czapeczki.... Baby ja na szybko - pytałam o sandały, czy kupujecie na teraz czy na cieplejsze dni? Proszę mi tu odpowiedzieć, bo na zakupy się dzisiaj wybieram ;-)

dopiero siostra mnie oswicila
:-)S
pocieszylyscie mnie z tymi zebami, myslalam ze to tylko moj jakas faze zlapal. a najlepiej jak uslyszy pstryk jak otwieram szampon w kapieli, oczywiscie butelki mu nie daje bo juz sie raz napil szamponu, wiec jest histeria. teraz butelki nie zamykamy w ogole a szampon nalewamy poza zasiegiem jego wzroku![]()
Iwon, jesteś w ciąży ????
też tak, jak Andzia oglądałam DDTVN i sprostuję tylko, że lekarz mówił, że maluchy powyżej 1 roku ubierać tak jak same się ubieramy, bo mają już odpowiedni tłuszczyk :) do roku coś więcej założyć, ale też żeby nie przesadzić. Najważniejsze, żeby dziecko się nie pociło, bo to oznacza, że jest mu za ciepło. Sprawdzać na klatce piersiowej i plecach. Gabi tłuszczyku ni brakuje, więc raczej ubieram ją tak, jak siebie. Biorę zawsze w razie czego kocyk.