reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Pytanie za 100 punktów jaką teterę kupujecie-normalną czy podwójnie tkaną? bo nie miałam okazji pomacać jak wielka to jest różnica-może któraś mama ma doświadczenie i sie podzieli :happy2:

reklama
ja mam podwójnie tkaną białą fajna ale ci powiem że kolorową tetrę mam cienką i koleżanka powiedziała, że w lecie jak najbardziej mi się sprawdzi też ta cieniutka

A ja nie wiedziałam, że są różne pieluchy tetrowe :-D

Angie, pomóż proszę - co potrzebuję na początek, żeby dobrze i w pełni używać wielorazowych? :zawstydzona/y:

Właśnie!!!!! pieluchy tetrowe trzeba kupić :-D

Dziewczyny używałyście wielorazowych wkładek laktacyjnych?? Jeśli tak, to jaką firmę polecacie??

Ostatnia edycja:
Byłam dziś w lumpeksie kupiłam Amelce kilka ślicznych bluzeczek i tunik.
No i kilka ciuszków dla Gabrysia.
Body są nowe ale z wyprzedaży roz 74 tak jak ogrodniczki
PICT0002.jpgPICT0006.jpgPICT0003.jpg

Załączniki

• PICT0002.jpg
    PICT0002.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 56
  • PICT0003.jpg
    PICT0003.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 60
  • PICT0006.jpg
    PICT0006.jpg