reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Baby, gdzie Wy są????

ja dzis dziecka wcześniej położyłam, sobie drineczka zrobiłam, popisałabym z Wami, a tu co???? Pustki!!

reklama
josie - rodzynki to świetne ćwiczenie dla malutkich paluszków, tylko na początek dawaj takie mniejsze rodzynki i kontroluj czy się nie dławi,

A odnośnie teściowej - Kubuś sam babcię "naprawił', też cały czas chciałaby go trzymać na kolanach, a on nie chce - jak jej z bańki do tyłu pociągnął (tak pod oko), to juz dała mu spokój, hihi

Maćku - sorki za post pod postem, jakoś tak.... ale karnego nie mogę 9a chciałabym), bo pani doktor zakazała przez 2 tyg. buuuu

Ostatnia edycja:
Haha katrina moze naucze mojego np gryzc w ramach samoobrony :))))
Aylin nie widze butkow z komoki:( ale jutro skomentuje:)
Iwon niezle z tym brakiem smaku!! A moze ma zatkany nos jeszcze?
Andzia dobrze ze oddajesz buty hehe
Jeszcze mialam cos munce ale zapomnialam:)

Ja właśnie skończyłam część prasowania jutro kolejna :) jutro moja rodzinka też wyjezdza na weekend więc zostajemy z Antkiem sami :) i chyba wpadnie kolezanka z synkiem na nocne pogaduszki.

Do Wawy zbliża się buuuurza!!! Ale się błyska!:-)

Aylin - śliczne paputki

Ponawiam pytanie: możecie polecić niedrogą parasolkę?? Wiem, że robiłyście rozeznanie.

zdjeccie z komrki wklejone na szybciora. Jutro z aparatu dam. Bo kolory telefon przeklamuje. na zywo ladniejsze sa.

dziec mi cos poprzestawial i polskich znakow brak. ale nie mam sily - ukladalam rzeczy dzieciny przez 3 godziny....

zaraz cos wkleje - prosze karnego nie dawac bo z komorki bedzie a teraqz z lapka pisze

Hej, mam na imię joanna i jestem zakupoholiczka

Załączniki

• DSC_0070.jpg
    DSC_0070.jpg
    6,3 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC_0071.jpg
    DSC_0071.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 60
Hej, mam na imię joanna i jestem zakupoholiczka
Mogę podać Ci rękę :D właśnie musiałam Antkowi zrobić półkę wolną w mojej szafie, bo w swojej się nie mieści:szok:
A buciki śliczne!!! i na pewno są bardzo wygodne. A i szafa bardzo ładna.

Zaza, Josie współczuję Wam tych upartych (złośliwych) teściowych :/ no i Zaza może Twoja teściowa naprawdę podjada małemu mleko:szok: Ja się bałam, ze będzie gorzej jak mieszkam z mamuśką, a mam całki inny pomysł na żywienie Antka niż ona, a tu mnie miło zaskoczyła jak kupuje mięsko to dla A inne, jak gotuje zupę to się pyta czy mi odlać zanim doprawi itp.

Josie wytańcuj się za wszystkie czasy na weselu!!

Katrin115 widzę, ze Antek jest podobny do Kubusia z jedzeniem :D i rodzynki też musze wypróbować.

Kasia.natka, xdorota :)

No i w ogóle witam :)
Czy ma któraś problem taki jak ja by zaglądnąć malcowi w buzie czy idą nowe zęby?? Bo mój walczy ze mną :/

Ostatnia edycja:
Witam

W ogóle to wszystkiego naj naj dla naszych 11 miesięczniaków :-) tych z dnia 06.06, 07.06, 8.06, 09.06, 10.06, 11.06

Muńka ja mam taką parasolkę i kupiłam ją za 154 zł
https://www.google.pl/search?q=para...-spacerowy-parasolka-i2990674016.html;531;617

Aga moja też nie da sobie zaglądnąć do buzi :-)

katrina ale ja mam juz 37 lat i nie zamierzam starać się o drugie dziecko w wieku 40 lat, zresztą już nie chcę drugiego, z jednym nie mogę dać sobie rady a co dopiero dwoje dla mnie to masakra, dobrze że chociaż jedno jest bo zawsze mówiłam że nie będę miała dzieci

Aylin paputki śliczne :-)

zaza mojego K mama ostatnio nakarmiła małą kaszanką zresztą już pisałam o tym, a później wzięła ugryzła kawałek chrupka kukurydzianego wymemłała w swojej buzi i chciała małej to dać ale wtedy wystarczył mój wzrok i powiedziała aha mam jej tego nie dawać :baffled:, ja też staram się małej dawać 5 posiłków, czasami zdarza mi się dać jej chrupka kukurydzianego ale to już w wyjątkowych sytuacjach :-)

josie hahaha Twoja teściowa też niezła jest :-p

Ostatnia edycja:
aylin buty są przepiękne!!!

niespodzianka wtrącę się i powiem tylko, że biorę tabletki Azalie i jestem zadowolona:)

andziu jak dałam jej bebilon ha to miała zielone, śmierdzące i śluzowate kupsztalki, a po tym o dziwo normalne, pięknie zbite, brązowe itp.:D No i mleczko jest pyszne. A pomysł na mleko ha wzięłam od ciebie! Z ciekawostek dodam, że jak pepti jadła 210ml, to hipp wciąga 150ml i jest tak samo najedzona:D

muńka polecam ci Świnoujście. jest czyste, bardzo zielone (dużo parków), piękne chodniki i dużo szlaków rowerowych (do wypożyczenia wraz z przyczepką lub siedzonkiem dla dziecka) i wszystkie zejścia na plażę bez schodów i pięknie wykostkowane:D Mieszkaliśmy przy ul. Zdrojowej (w parku) i codziennie jelenie, sarenki - polecam:)

zaza josie ale macie przeboje z teściowymi - współczuję! jestem cała happy, że moja 120km ode mnie i mam spokój!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry