reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tili ja bylam w Gdanku,Gdyni,do cioci do Karlina jezdzilismy no ale w Swinoujsciu Nigdy nie bylam :zawstydzona/y:

Karola...jaka szkoda ze nie wykorzystaliscie Teri cyklu,szkoda czasu na klutnie,bo Nigdy nie wiadomo jaki cykl bedzie ;-)

Akuku moj to na biegowce po sklepie smigal,i mialam kupic tylko ta pogoda nie zacheca do zakupu,bo przeciez po domu nie bedzie jezdzil...ja na car boot pojade jak bedzie cieplej,bo teraz jest ciut za zimno :sorry2:

Ja tez chce miec was na facebooku ,dajcie namiary na priv,oczywiscie jesli nie macie nic przeciwko ...

Ostatnia edycja:
reklama
Karola lol;-) no ale w sumie do smiechu nie jest..
no wlasnie.. przeklociliscie owulacje, nu nu nu:angry:

to czesciej bywasz w Sciu niz ja;-) ale fajnie, ze ktos kojazy moje rodzinne miasto:-D

Edytko - wiadomosc poslana - zapraszam ;-)

Akuku - ja jeszcze nic nie kupilam dla dziecka, kupie po 20 tygodniu;-)
na razie wypralam dwa kocyki, jeden po Olivci jeden po Piotrusiu... zostawilam na pamiatke..
ciekawe ktory bedzie w uzytku:-D

a na car boota pojezdze w wakacje, teraz jeszcze za zimno;-)
poza tym ja jade i w sumie nigdy nic prawie nie kupuje...hmm...
chyba za bardzo wybredna jestem:-D
no Piotrula smiga na stabilizatorach ale moze sie w wakacje pokusze na zdjecie?:sorry2:

Kamilko - dziekuje, na prawde super ta rada byla!

Tichuana ja juz sie zaczynam rozgladac za rzeczami ale jak tylko mi potwierdzi coreczke to ojjjj ja sie juz zajme zakupami:-D:-D:-D

Ja tez chce was na fece... moje namiary dam na priv albo jak chcecie mnie juz wyslijcie

Ja was tez :D

a to ja DSCF7433.jpg

Załączniki

• DSCF7433.jpg
    DSCF7433.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 38
Tili wow jakie wy macie brzuszki a moj jakos wyskoczyc nie moze:sorry2::-)

Maz wlasnie sciagnal gierke synkowi na komorke i dziecka nie mam:rofl2:

jeszcze wyskoczy:-D
ja jestem przerazona ze moj tak szybko sie ujawnil..

Kamilko - 100 lat dla Adasie bo widze ze 6 dni temu skonczyl 5 lat!
duuuuzy chlopiec:tak: wysoki
moja by mu siegala do podbrodka hehe

Ostatnia edycja:
reklama
ba! ciekawosc - rzecz ludzka:-D:-D:-D
nic mi sie nie chce robic, oczy mi sie zamykaja
dzieciaki maja popoludnie przed telewizorem..

ciagle mi cos tutaj smierdzi...:baffled:
masakra z tym wechem:-D

Do góry