reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

edyta no właśnie jestem umówiona na następny cykl ale moim zdaniem kolejny cykl będzie bezowulacyjny...

może powinnam odczekać i iść dopiero za 2 cykle? (nie w następnym tylko jeszcze w kolejnym)

reklama
Karola ja bym poczekala na cykl w ktorym ,myslisz ze bedzie owu,bo po pierwsze ,lekarz zrobi monitoring I jak Ci powie ze owu nie bylo to sie podlamiesz ,no a drugs sprawa to kasa,lepiej ja wydac na pewniejszy cykl ...ale decyzje zostawiam Tobie ;-)

Aaaa I za chwilke znajde Cie na facebooku ,Dzieki za priv :tak:

to czesciej bywasz w Sciu niz ja;-) ale fajnie, ze ktos kojazy moje rodzinne miasto:-D

mam ogromny sentyment do Świnoujścia bo tam spędzałam każde wakacje jako dziecko i mam same dobre wspomnienia z tego czasu! a plażę przez te wszystkie lata to przekopałam łopatką wzdłuż i wszerz od wiatraka aż do niemieckiej granicy :-D

a gdzie chodziłaś do podstawówki? na Szkolnej?

hej, u mnie tak sobie, okres książkowy 5 dni co 27 dni, po prostu bomba, ale luteinę biore ,wiec nie wiem jak będzie jak odstawie, staram się nie stresować i nie myslec, ale nadal nie mam ochoty na sex, bo nerwica mnie zzera, bo nie umiem zajść i tak się robi bledne kolo, tak bym chciała już normalnie mieć chcice na meza i ...no wiecie co.

tili no brzuszek już widać, fajnie.
Karola a tempak się pnie???może się udało, co???:)

buziaki dla Was.

kasoku skarbie, może i bym pomyślała, że coś z tego będzie gdyby były jakieś przytulanki w odpowiednim momencie :-(

edyta mam Cię już na FB :) super te Twoje dzieciaki!!!!

kamilka wysłalam Ci zaproszenie ;-)

Kasoku ja tak mialam ze wiecznie myslalam i w pewnym momencie sex byl obowiazkiem bo dni plodne, odpuscilam w sumie dwa cykle ale ten ostatni tak w 95% i sie udalo.
Wiem ze ciezko jest przestac myslec i mysle ze czasem trzeba przejsc ten okres i w koncu zrezygnowac... Zycze Ci zeby u Ciebie nie trwalo to tak dlugo jak u mnie.

Karola hmm moze wiesz idc raz w 14 dc jak nic nie bedzie to w 25, bo w sumie owu nie musi byc co drugi cykl, bo moze byc znowu z tego samego jajnika roznie byla.

Ale ja Ci zycze by Twoje jajo plywalo dlugo i zeby plemnoczek zdazyl sie wbic :p cobys nie musiala na monitiring chodzic..

Edyta dziekuje za zaproszsnie zaraz przyjme.

Ide spac kochane bo na 6 do pracy.

Kamilka mialam jeszcze zlozyc zyczenia Tobie i synkowi :-) duuzo zdrowka :-)

U nas bedzie ok. 2 tyg roznicy pomiedzy Victorkiem a dzidzia wiec tez bedzie zabawnie :-)

akuku Gin kazał mi przyjść 5-7 dc...

teraz byłam 13 dc i powiedział, że to za późno no i w dodatku jestem chora i na antybiotykach i nic z tego nie będzie :-(

Jj jeszcze jednak zmjerzylam dzis tempke (wwiem nie powinnam i przepraszam) ale wlasnie ona mnie uspokoila jest 37,05 coprawda budzilam sie w nocy bo balam sie ze zaspie do pracy hehe.

Tescik powtorzony pozytyw rzecz jasna :-) chyba wszystki obsikam zeby miec radoche :-)

Milego dnia laseczki :-)

Ps teraz wierze :-) jestem w ciazy i w to wierze uff , kilka dni mi to zajelo ale dzis mam juz 13 lub 16 dc wiec no @ dozobaczenia ale za kilka miesiecy :-)

reklama
czyli owu byla Karola? ja bym zrobila tak jak Akuku mowi
poszla ok 8 dc a pozniej ok 20...

Akuku - najwazniejsze, ze uwierzylas:-D

Sloneczko - Emily szybciutko sie nauczy tez! dobrze, ze mdlosci masz lzejsze:tak:

Krowko - objawy objawy, czy dobrze slysze??? ktory to dzien cyklu albo dzien po owu??? trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!

Kamilko - zgadzam sie z przedmowczynia hehe, jeszcze bedziesz mowic, ze brzuszek za duzy:-D

Edytko - to widze, ze tak czesto jestes w PL jak my:-p gdyby nie to ze w tym roku wypada bardzo uroczysta okazja to tez bysmy nie pojechali:no: ale moi dziadkowi obydwoje koncza 80 lat i moja mama z rodzenstwiem wyprawiaja uroczysta kolacje w restauracji dla calej rodziny, doslownie calej.. z najodleglejszych zakatkow ziemi;-) wszyscy z zagranicy przyjada co i dla nas bedzie dobre bo w jeden dzien obskoczymy cala rodzine hehehehe:-D:-D tik, odhaczone:-D

Kasoku - a powiedz, na tym monitoringu to lekarz ci mowil ze pod wplywem pregnylu peka pecherzyk???

a ja wczoraj nie wymiotowalam ani razu:confused::-D mdlosci byly ale do wytrzymania..
zaczynamy nowy tydzien , szybko zleci bo kupa roboty a w przyszlym tyg usg:-D
juz nie moge sie doczekac... ale rowniez wewnetrznie bardzo sie boje....
modle sie by ten maluszek byl zdrowy
ostatnio tyle tych spotow reklamowych jest w telewizji o chorych dzieciach a ja siedze i rycze i glaszcze brzuszek
wiecie, co zycie pokaze to pokaze, kochac bede tak czy siak
ale o zdrowie sie zawsze czlowiek modli

Do góry