reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Skonczne!!! Ale ku.wa jak mozna miec w 21 wieku jeszcze podwojne oknna:wściekła/y: ( tzn nowe ale trzeba je rozkladac odczepiajac haczyk):confused: tym fantem w jednym oknie mialam 4 szyby do umycia zgroza!!
Trzeba jeszcze obiad wymyslic nie no nie wiem juz co:confused: moze zurek z jakjkiem kielbaska ale za to Adas nie zje:baffled: ehhh

reklama
podziwiam Cię kamilka, ja nie cierpię mycia okien, u nas okna myje mój Marcin.

jak się wprowadziliśmy to umyłam okna ale za bardzo się nie przykładałam bo nie lubię mycia okien...
no i mój mąż stwierdził, że nie za bardzo mi to wyszło bo są smugi i powiedział, że on będzie zajmował się myciem okien, i oto takim sposobem mycie okien mam z głowy. :-) :-D

tak więc dziewczynki, czasami lepiej czegoś nie umieć (albo udawać, że się nie umie) :rofl2:

hej dziewczyny jaka ja jestem szczesliwa, spokojna, radosna i przepelniona miloscia:-)
Zrobilam dzis test.
Ostatni test z popoludnia dzisiaj, rano robilam paskowy i znowu sie popalakalam ze szczescia. W aucie jechalam do pracy leciala.moja jedna z ulubionych piosenek i lzy mi leciali, taka wzruszona bylam, jestem... Za kazdym testem ciesze sie jakbym go robila pierwszy raz.

U nas tak samo jak u Karoli- okna myje tylko mąż- a ja "oficjalnie nie potrafie" :p zresztą inna bajka jest to ze ja niebardzo moge myc okna z kilku wzgledów :)

Dziewczyny ja tez czytalam te statystyki ze przecietna kobieta zachodzi w 6 cyklu. :)

Moje biedne dziecko wrocilo dzis ze szkolyw czesniej bo ma zapalenie ucha- ona cierpi na wysiękowe nawrtowe zapalenia ucha srodkowego- i co jakis czas niestey ma nawrot- masakra mowie wam...dostala krople specjlane, tabletki przeciwbolowe usmazylam kope nalesnikow zjadla i lezy sobie w lozku przed tv

AKUKU- super ekstra! piękne krechy! :*

akuku fajnie, że wreszcie uwierzyłaś!!! bardzo się cieszę z Twojego szczęścia!!!!

die oj, szkoda młodej, pewnie ją to boli bardzo, dużo zdrówka życzę dla niej!

też czytałam, że statystycznie po pół roku się zachodzi ale jak widać mnie te statystyki nie dotyczą...

biorąc pod uwagę te moje pojechane cykle to jak uda mi się zaskoczyć w ciągu roku to będzie cud!

już nie przejmuje się, że przegapiliśmy owulację bo czytałam dziś, że ze prawidlowo owulacja powinna być miedzy 10 a 20 dniem cyklu, zarówno przed i po nie musi ale może oznaczać problemy z dojrzewaniem komórki, jakieś nieprawidlowości i że tylko owulacja w odpowiednim terminie (max do 20 dnia) daje największe szanse zaowocować ciążą ze względu na jakieś okno endometrium. Podobno późna owulacja często nie "zgrywa" się z dojrzałościa endometrium (jest już przejrzałe) i stąd kłopoty z zagnieżdżeniem.

to ja już wolę przegapić owulację i wyregulować sobie hormony w następnym cyklu niż teraz by miało się udać a potem nie daj Boże bym poroniła ze względu na te rozchwiane hormony :baffled:

ps. zapraszam Was na pierogi ze szpinakiem i z serem feta! właśnie się za nie zabieram!

odmowy nie przyjmuję! :-D

Ostatnia edycja:
Akuku widać że dociera do Ciebie wiadomość że jesteś w ciąży :-) fajnie !!!! no ale zazdroszczę Ci jak cholerka :-)

wiecie jak ja lubię fazę lutealną,mam taki apetyt że szok,ciągle coś zajadam hehe a od wczoraj to już ...wolę nie gadać,no ale chociaż przytyję conieco :-)

Karola mnie tez statystyki nie dotycza... Chociaz w sumie jak mam pol roku na kazde dziecko a poprzednai 2 wyszla szybko to teraz nadrobilam czas staran z nawiazka :p
Oj pierogi ze szpinakiem i feta mmmm daj przepis to i ja zrobie :p

Mialam miec bete ale nie bylo pielegniarki bo chora i mam przyhsc w piatek ale odwolam bo po co juz wiem ze w ciazy jestem , a w piatek to juz bede pewna.

reklama
Anabelko wiem co czujesz, pamietam bardzo dobrze co ja czulam jeszcze calkiem niedawno ...
Ale uda sie i Tobie i kazdej z naszego forum :-)

Ja sie wbkoncu doczekalam i wiecie na czym sie zlapalam ? Ze juz mi wolniej czas leci hehe, juz jestem ciekawa co to bedzie :-) juz chce do pl leciec :-) a cykl za cyklem leciasz tzn. od @ do owu szybo potem wolniej hehe
Ale teraz to juz zwolnil, chociaz w sumie dopiero co test w piatek robilam dzisiaj poniedzialek. Jeszcze 10 dni i do pl na cale 2 dni hehe tzn. bede w pl 23.05 po 10 a wracam 24.05 o 18 wylot...hehehe.
Wiec jawet nie dwa dni :p
W nocy spac nie moglam a teraz mnie muli na maxa ehh.

Do góry