reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Andzia moje pediatra oblegana, najbliższy termin dla dzieci zdrowych to 5 lipca, więc dziś zadzwonię i spytam co mam robić. Czy to normalka i wizyta nie potrzebna, czy jednak muszę się do niej przejść. Dziękuję, że mnie uspokoiłaś. A szczepienie mam na 19 lipca:)

Iwon tej pierwszej nie było niebieskiej (mam piaskownicę i domek niebieskie), poza tym ma wąskie dziwne schodki, drugą skrytykował mąż i kupiliśmy inną little tikes:D

Jutro wyjeżdżam na wesele do Krakowa...masakra! Wesele bez kapki alkoholu (nawet wina), nocleg musiałam sama znaleźć a impra na zadupiu więc do najbliższego hotelu 4 km. Jadę z Polką i siorą. Ok. 21.00 przywiozę małą siostrze do hotelu, nakarmię, uśpię i pojadę dalej 'bawić się'. Ale jakoś nie mam weny na to wszystko...

Ostatnia edycja:
Helloooo laski,

Witam piątkowo - uwielbiam weekendy :p

Sto lat dla wczorajszych i dzisiejszych roczniaków:
1.jpgwww.bajeczne-torty.pl_torty-dla-dzieci_maja.jpgk,NjA2MzY4MzgsODkzOTA0,f,796988_Obraz_073sff_medium.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 53
  • www.bajeczne-torty.pl_torty-dla-dzieci_maja.jpg
    www.bajeczne-torty.pl_torty-dla-dzieci_maja.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 31
  • k,NjA2MzY4MzgsODkzOTA0,f,796988_Obraz_073sff_medium.jpg
    k,NjA2MzY4MzgsODkzOTA0,f,796988_Obraz_073sff_medium.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 32
Andzia czcionkę w Twoim poście w którym gratulujesz roczniakom widzę mniejszą, niż pozostałe. Nie wiem jak inne dziewczyny?

Baby idziemy w lipcu na ślub i para młoda zaproponowała, że może nam wykupić pokój w tym hotelu, w którym będzie impreza, żebyśmy mogli być blisko J. Druga opcja jest taka, że idziemy sami, a dzieciaki z kimś zostają u nad w domu (teściowa będzie na weselu, więc musiałby to być ktoś inny z rodziny). Tylko tutaj stres, czy ta osoba da sobie radę. No i jak J. będzie reagował. I trzeba by było ją "przeszkolić". Sama nie wiem, co lepsze?
W hotelu moze być głośno, no i to taka zabawa do dupy by była, z dyżurami. Ale będąc bez niego też nerwy.

Ostatnia edycja:
Gabi i Maja wszystkiego naj naj najlepszego

[SUB]Aronia12 witaj i smialo wyrazaj swoje zdanie
Kasiek pewnie juz za pozno, ale zdecydowanie 2. No i zapomnialam spytac wczoraj o ten wapn - no coz- skleroza:zawstydzona/y:

Ja ze szczepieniami dodatkowymi zwlekalam dlugo, bo zadna z lekarek nie powiedziala konkretnie tak czy nie. Adriana zaszczepilam na poczatku roku na pneumokoki na wyrazne zalecenie laryngolog (wskazane przy jego czestych chorobach), Matiego tez zaszczepie po2 roku. [/SUB]

Nie no przestańcie, serio nie widzicie że ta czcionka jest mniejsza? :-D

reklama
Kasienka wczoraj spotykałam się z dziewczynami poznanymi na położnictwie rok temu i z naszymi bąblami! I okazało się, że jedna jest w 10tc więc termin na styczeń jak Ty! Boziu jak Wam zazdroszczę :ninja2: A bąble są przeurocze... :-D

Iwon u mnie wszystko z Andzią ok :-D

Paulina zdrówka dla Was!

uuffffffff całe szczęście:-D

Claudette nie ma co zadrościć tylko trzeba się postarać;-):tak:

Oj - ja tez zazdroszczę zaciążonym. Moja mama ostatnio powiedziała(stwierdziła), że jakby było mnie stać, to pewnie rodziłabym jedno za drugim:szok::-D. Zawsze lubiłam maluszki, a zajmowanie się nimi to sama przyjemność. Nawet wtedy jak w wieku 23 lat (moim) mama oznajmniła, ze poraz 6 jest w ciąży:shocked2::-D

Do góry