reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
kasiekz super, że impreza taka fajna, a tak marudziłaś przed.. ;-)

Sunshine cudnie wyszły te kaczuchy :happy2:

Dziewczyny jakie macie fotele na rowery? Wiem, że temat był, ale przegapiłam, a teraz się zastanawiamy nam możliwością zakupu...

Ja zbieram się do pracy, urlopie żegnaj :nerd::angry:

Lenka wczoraj zaczęła biegać sama jak szalona, w końcu :happy:. Od kilku dni robiła sama kilka kroczków, ale wczoraj na podwórku zbierała kamyki do wiaderka no i kompletnie zapomniała, że potrzebuje do chodzenia trzymania ;-)

Jesteśmy też po imprezie roczkowej. Udała się. A Leni dostała rowerek, ale póki co woli go pchać niż na nim jechać.. :happy2:

I znowu praca:-(

Aurelko wszystkiego naj naj najlepszego

Kasiek fajno, ze imprezka udana. I zeby to był definitywny koniec skazy- trzymam kciuki.
MsMickey - witaj z powrotem w szarej rzeczywistości:-)
Claudette - gratulacje dla Lenki
Sunshine - ekstra imprezki i piękne torty, a babeczki......brak słów

Po weekendzie z siostrą i Maluchem wnioskuję, iż mój Mati nie zaakceptowałby młodszego rodzenstwa w obecnej chwili. Jest zazdrosny bardzo i reaguje piskiem i krzykiem na kazdą próbę zainteresowania Olim, a nie nim:confused::no:

Sunshine podziw za te urodzinki :) pieknie Wam wyszlo :):):)

Kasiek imprezka super :) az chce sie na takie wesela jechac :)

kupilam wozek :D od Josie (dzieeeekuje Ci bardzo) jest suuuuper :) w koncu moglam kobylke nasza odtawic

ja ocip... albo osiwieje ... Nikos znowu chory ... zeby Niby nie ida wiec nie powinien ... kaszle jak gruzlik i katar do ziemi ... a tu lato ... i za chwile roczek ... jak na zlosc ...

powiedzcie mi dziewczyny czy Wasze dzieci poca sie na spacerach? jak jest goraco ? i co wtedy jak zawieje wiatr ?
co jak sie dziec zgrzeje w samochodzie ? bo moj to chwila moment i sie z niego leje ... ja sie boje klimy bo obstawiam ze przez nia tak lapie ... uchylam okno delikatnie a moze to jednak gorsze ? ale czasem jest tak goraco ze wlacze no bo jak potem mam go niby doprowadzic do normalnego stanu w goracym samochodzie on caly zgrzany a ja zaczynam sama sie pocic z braku pomyslow

Ostatnia edycja:
Kasienka moje chłopaki pocą się strasznie. Jeżeli spacerujemy to nic z tym nie robię. Przebieram jezeli wstaje z drzemki na dworze, albo wysiadamy z samochodu. Używamy klimy, ale tak na minimalnym poziomie. Myślę ze to jednak lepsze niz takie "parownie" dziecka.
Zdrówka dla Nikosia.

Witam :) wrócilismy wczoraj wieczorem :) było super, jeden dzień i to w sumie rano był deszczowy, a tak to całe dwa tygodnie na krótki rękaw :) oczywiscie Antek kąpał się w morzu (ale nie tak jak Nataszka) :p
Chodzi już na całego.
Godzinę temu moja przyjaciółka urodziła córeczkę 3750 i 58cm, szukam niani dla Antka i pędzę do szpitala.

Aylin jak robiłaś tort pomóż plissss, bo musze jeden miec na jutro, a drugi na sobotę.

Aronia pisałaś, że jesteś dziwna, bo pozwalasz dziecku grzebać w psiej sierści...w takim razie ja jestem chyba wariatką, bo mój bobas tarza się w psa legowisku:D
20130613_102514 (768x1024).jpg20130613_102435 (835x1024).jpg

Kasienka
moja na spacerach nie poci się, ogólnie mało, ewentualnie ma tylko z tyłu mokrą główkę po dłuższym spaniu w wózku, ale nic z tym nie robię, zakładam cieniutką chustkę jak wieje wiatr i tyle. W aucie używam klimy.

Sunshine jesteś niesamowita!!! Piękne przystrojenia kaczuszkami, piękne zdjęcia!

Agaundpestka witaj:) Miałaś niesamowite szczęście z 2 tyg. słońca nad Bałtykiem! A dlaczego szukasz niani dla Antosia - jakaś praca?

claudette ja już taka maruda jestem, ale kasy szkoda. Bo paliwo, bramki na A4, hotel, jedzenie i prezent to 1000zł, a jeszcze buty, sukienka itd. Dlatego nie lubię takich wyjazdówek:/

andzia moja nie jest zazdrosna o inne dzieci, ona tylko zazdrosna o swoje zabawki:D

Załączniki

• 20130613_102514 (768x1024).jpg
    20130613_102514 (768x1024).jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 48
  • 20130613_102435 (835x1024).jpg
    20130613_102435 (835x1024).jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Aga- hej.
Gratki dla Antosia.
Kasiek- pozwole sobie na cytat z Agi :sorry2: "szukam niani dla Antka i pędzę do szpitala", więc to chyba tylko na chwilę.

Jest nadzieja, że mój wlasny, osobisty syn Mati przekroczy rok na nogach. Coraz śmielej chodzi za rączkę, puszcza ja i stoi chwilę bez trzymanki. Zaciekle ćwiczy wstawanie przy czymś, puszcza się i ma niesamowitą radość, gdy chwilę postoi i pacnie na tyłek.:happy2:

reklama
uff nadrobiłam ;-) z pracy mnie przez Was wyrzucą:-D

najpierw chciałam złożyć spóźnione WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WOJTUSIA, GABI, MAJECZKI I AURELKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18-tka bardzo udana, Sergiusz wniebozwięty!!!! bałam się, że imprezę spędzę na dworze, ale było na odwrót, bo S w ogóle nie chciał z sali wyjśc nawet na sekundę:szok: tany tany robił, wszystkim dał się na rękach nosić, wygląda na to, że imprezy to jego żywioł :-D
zasnął koło 21.30 i wstał po 1 i dalej wariował, zasnął dopiero w drodze powrotnej do domu koło 3 i spał z pobudkami do 9
a ja się opiłam winkiem i wytańczyłam za wszystkie czasy :yes:
w niedzielę po południu znów pojechalismy do Sieradza, bo rodzinka się jeszcze nie rozjechała i Serdżi znowu brylowała w towarzystwie ;)

teraz w sobotę impreza integracyjna, to się będzie miał okazję znowu wykazać ;)

Kasienka Sergiusz się poci w aucie, mimo klimy, ale ja ustawiam ją na niskim poziomie, tak, że u niego z tyłu nic nie wieje i nie ziębi, ale nie jest gorąco, na spacerze nic z tym nie robię

Aronia dawaj smiało! może wprowadzisz do naszego zycia odrobinę zamieszania ;-)

Do góry