reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

u nas leje od poniedziałku, jest wilgotno, nie mam sie w co ubrac bo nie schnie nic, pranie znów mnie atakuje z kosza a dziec dostaje *******ca bo chce na spacer a jak leje to go nie wezme....

reklama
ello

kasiek no i Niuśka zaliczyła swój pierwszy mocny upadek z narożnika, mało co zawału nie dostałam, człowiek nie jest w stanie zapanować nad tym, tylko się odwróciłam postawić kubek, a już był huk !!!!

Iwon moja wczoraj miała taką podwyższoną temperaturę a dziś jak na razie jest ok

Aga nioo i się przełamałaś, fajnie że poszliście do aquaparku !!!!!!!!!!! :-D:-D

no to dziś pogoda typowo barowa tylko szkoda że trzeba w domu siedzieć !!!!!!!!!!!!!!

jeżeli chodzi o przytulanie to u nas różnie czasami mała się zaciesza, a czasami krzyczy

Nie jadę na wakacje!!!!!
Nie mogę znależć niczego konkretnego za rozsądną cenę buuuuuu:wściekła/y:

Papitka - zdasz &&&&&&&

Iwon - zdrowka dla Julka

U nas tez co chwilę pada i chłodno sie zrobiło:-(
Mam seksualny stosunek do pracy i nie tylko do pracy (Aylin :-D)

Sunshine
- gratuluje ząbka
Mati nadal ma tylko dwa - reszta w natarciu - efekt -pół nocy na cycku wisiał

Polka od paru dni przebija pionę:) W ogóle stała się strasznym przytulakiem, tylko chodzi i przytula się (obejmując tak mocno) i całuje..mój słodziak!:)

zaza
ja mimo wszystko wybrałabym wakacje. Wesele to jeden dzień, owszem najważniejszy dla danej osoby, ale możecie po weselu spotykać się i bawić na wspólnych imprezach, a wakacje są raz w roku, raz w roku można odpocząć. Ja opuściłam wesele koleżanki i ona nie miała z tego tytułu problemów. Oczywiście narzekała trochę, ale szybko jej przeszło i spotkaliśmy się na wspólnym zakrapianym grillu po naszych wakacjach i oglądaliśmy ich zdjęcia z wesela.

aga no, aquapark zaliczony! Kurde, narobiłaś ochoty:D

muńka Rusinowo daleko od plaży, a mój M zawsze musi mieć rzut beretem. Ale jest na maxa spokojne i bardzo zielone! Dużo sosnowych lasów dookoła i pięknie nimi pachnie! Domki wiem gdzie stoją - mają tam plac zabaw dla dzieci:) Plaża nie jest tak szeroka jak w Świnoujściu czy na Półwyspie Helskim, nawet trochę mniejsza niż w Dziwnówku, ale za to bardzo piaszczysta i faktycznie płaska! Udanego urlopu:))))

josie u mnie kubek lovi 360 nie oddaje żadnych odgłosów, nie ma żadnego zasysania itd.:D

aylin nasze przytulanie nie działa na małą, nie reaguje jakoś specjalnie:)

alijenka masakra! Rozumiem cię, potem kilka godzin obserwowałam czy wszystko z nią ok, a serce to myślałam, że mi wyskoczy! Normalnie trzeba mieć oczy z tyłu głowy i najlepiej 4 pary rąk:D

Ostatnia edycja:
Hej,

sorry ale nie mam jakoś czasu ostatnio na forum, chciałam złożyć spóźnione serdeczne życzenia Wszystkim Jubilatom...

do tego wszystkiego znowu mam problemy z zoladkiem :-(

Andzia sama juz nie wiem co, miałam iść na badania ale nie poszłam :zawstydzona/y: Było trochę spokoju i myślałam, ze juz ok a jednak sie pomylilam. Na pewno jest to tez na tle nerwowym, zwłaszcza bolało jak miałam nerwowy okres, teraz juz jest spokojnie, widocznie daje znać jeszcze o sobie. Mam nadzieje, ze przejdzie ale zdaje sobie z tego sprawę, ze bede musiała odwiedzić lekarza a tego nie nawidze

reklama
Ale pogoda :( wszystkie plany nam psuje :/ wczoraj jak dojechałam do aquaparku to nawet majtki miałam mokre.
Wczoraj na szczescie przyjechal siostrzeniec do mnie to sie bawia z Maxem, bo ze mna by sie pewnie troche nudził. Dzis chyba zabiorę ich na pizze i zakazaną cole :D bo co tu robic.

Kasiekz ja w koncu musze schudnac, by z dzieckiem chodzic czesciej do aquaparku, bo swietnie sie tam bawil, wiec zdecydowanie polecam.

Do góry