reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witajcie,

ale tutaj cisza od rana, można spokojnie nadrobić :-D

Kasienka zdrowia dla Ciebie :tak: Oby szybko przeszło.

aga zdrowka dla Antosia, nie obwiniaj sie, ze czegoś nie dopilnowalas, zdarza sie niestety.

u nas dzisiaj na szczescie nie pada i nawet jest słońce :) Dzieciaki szaleją a mąż od dwóch godzin próbuje wstać, ja wiem, ze zmęczony po całym tygodniu nocek i wczoraj poszedł spać po 22 a nie spał od czwartku od wieczora no ale ile można?! Zjadł śniadanie i poszedł niby jeszcze polezec a śpi na całego, ide Go budzić. W końcu weekend :-)

reklama
Hejka,
pranie się pierze. Pogoda do bani ale plac zabaw juz zaliczony, mąż na zakupy pojechał a ja czekam az nuna zechce iść spać. Olewam giewont rzeczy do prasowania i ide z nia.

Nikola sto lat
tort-na-roczek-b.jpg

Załączniki

• tort-na-roczek-b.jpg
    tort-na-roczek-b.jpg
    81 KB · Wyświetleń: 106
Polka wciąga już ser żółty:) Pisałam już chyba z trzy razy że ta wstrętna skaza minęła - wybaczcie, ale jestem taka tym faktem podekscytowana:D Dziś otworzyłam jogurt i nie smakował...wypluwała:/ Albo jak to ona potrafi najlepiej robić: ręka do buzi, wyciągnąć i wywalić na podłogę:D No i oczywiście mama po roku diety znowu może jeść nabiał!!!

Alijenka
współczuję porannej pobudki. Moja wstała o 8.00, ale mama się nie wyspała, bo z tatą filmy oglądali do 2.00 w nocy:p I wspominaliśmy czasy, jak Polka była malutka i grzeczniutka, tylko spanie, jedzenie...A teraz:wściekła/y: Jak ktoś mi powie, że na początku najtrudniej to uduszę!

Aga ojoj biedak! Oby szybko zeszło:/ Kochany ten Maxio. Rodzice wiecznie w rozjazdach, dobrze że trafił na Ciebie! Na szczęście już duży, poważny chłopak:)

Muńka podziwiam, ja nie umiem się zmobilizować:D Już od pół roku planuję iść z koleżanką na siłkę i d...

Papitkaa luz:D Moja ma identycznie i zrobiłam wywiad środowiskowy. Wyszło, że niektóre bobasy tak mają i już. W zamian dostaje na śniadanie kanapki, jajecznicę, naleśnik, omlet itp., a na kolację makaron albo ryż z czymś:)

Robię sałatkę i piekę ciasto z truskawkami dla mamy na imieniny:) A jak Polka wstanie to zmykam na mój wiejski festyn:D Wiecie jaki przystojniak prowadzi imprezę...oj!:p

Najlepszego dla NIKOLCI!

Ostatnia edycja:
kasiek szkoda że mi się wczoraj z autem coś stało bym przyjechała na Twój wiejski festyn :-D, oszaleje dziś w domu, mała ma już drugą drzemkę w dniu dzisiejszym ciekawe czy mi wytrzyma do wieczora

alijenka no wielka szkoda!

Zgrzeszyłam! Dałam dziecku jeden kawałek tego paluszka Kit Kat i wciągnęła błyskawicznie:D Wiem wiem, nie wolno itd. Normalnie nie je nic słodzonego (kaszek), jogurtów, soczków, owoców też nie je. Więc trochę cukru nie zaszkodzi:) Rozgrzeszam się sama:p Swoją drogą jestem zaskoczona naturalnym składem:)

Ostatnia edycja:
My wróciliśmy z pikniku od teściowej z zakładu kubus dostał nagrody bez rywalizacji bo za mały na konkurencje.
Wybiegał sie wychasał, pospal troche nawet mu muzyka nie przeszkadzała.

Sto latek dla roczniaków :*

Hej Lachonki :-)

Co tam u Was?? no dobra, wiem, wiem, poczytałam sobie ;-)

a za tą szarlotkę to cię z piór obskubię !!!!!!!!!!!!!

:-p:-p:-p:-p

Chyba nam się suwaczek zepsuł, bo Lenka miała 20stego roczek.. Mhm.. A co tam, niech ją odmłodzi trochę :-D

dlatego zapytałam, bo coś mi nie pasowało :-)

hej mamuśki :-)
dziękuję wszystkim za wsparcie i ciepłe słowa :*
znów będzie tylko o mnie ale jestem wykończona bo dziś cały dzień sprzątałam, prałam itd. a oprócz tego oczywiście Kropką się zajmowałam ale najważniejsze że odwodnienie zrobione :tak: wreszcie możemy spać spokojnie a biorąc pod uwagę że pogoda wcale się nie poprawia i dziś cały dzień padało :wściekła/y: to jestem mega szczęśliwa że nie muszę co chwilę sprawdzać czy już się woda wlewa... teraz tylko czeka mnie z 10 prań żeby te wszystkie ręczniki, pieluchy, koce itp. wyprać :cool:

to fajno, że możecie czuć się bezpiecznie i mam nadzieję, że już zawsze będzie u Was sucho :-)

Munka po takich porankach dzien bedzie na pewno super, zazdroszczę. Sama tak chce ale nie mam jak, mąż zazwyczaj do południa wraca z pracy ale zmobilizowalas mnie, bede tak w weekendy chodzić :-D:tak:

powodzonka!

hej,

no cos ty - mój T prędzej by mnie sprzedał niz zmywrke oddal. Zmuś swojego do zamontowania i to juz - a pralka... no cóz ciesz sie ze tyle lat działa bo te nowe to sie psuja zaraz po upływioe gwarancji.

Młoda obudziła sie dzis bo pielucha przeciekła - efekt - pranie rano materaca zasikanego (z nami spała) Po południu pojechalismy na mase krytyczną. I dzieć przespał cześć w foteliku - potem sie obudziła i protestowała - dość jazdy. W efekcie ja na rowerze do domu a T. z dzieciem został i czekał az z autem wróce. W miedzyczasie dzieciowi sie odwidziało i pozwolił się zawieść do domu.

Ale zeby nie było - podczas usypiania najpierw zaczeła płakać a nastepnie zwymiotowała tak ze na jutro mam 3 prania.... cała posciel z poduszkami, przescieradłami poszła.... a zeby było smieszniej wczoraj zmienilismy prześcieradło - dziś rano znów i wieczorem nie miałam juz na co.....

spimy na poszwie od kołdry.

łłooooj.... :sorry:

Andzia1980 dzięki za pamięć :happy:
Świętujemy jutro, ale już dziś dostała pierwsze prezenty i m.in. to JEŹDZIK QUICK SMART 3-KOŁOWY RÓŻOWY (3353873484) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Nawet zakumała o co chodzi, tylko pewnie z racji tego że nie chodzi nie umiała sama utrzymać równowagi :-)

Ide w kimono wiec życze wszystkim miłej tzn. przespanej :-D nocki :-)

Sto latek dla Nikolki!!!!

No i przepraszam, ze nie odisuje Wam, ale wykorzystam kazda chwile z Maxem. Teraz kladac sie mowi szkoda, ze ten tydzien sie tak szybko konczy znowu bede za toba tak tesknil :-(

:-:)-:)-(

Nikolko sto latek i tez spoznione dla pozostalych roczniaczkow !!!

mnie mniej ale nie mam sily na nic ... wciaz kaszle az mnie czasem wymiot zbierze :( mialam jakies skurcze od tego kaszlu i ogolnie lipton

Nikos znowu sie pochorowal (katar kaszel i dzisiaj goraczka) no ale koniec zlobka poki co ... bedziemy prosic tesciowa o pomoc bo ja nie dam rady z Nikosiem caly dzien...

Zdrówka!!!!!
A jak Ty się ogólnie czujesz nasza cieżarówko? chodzi o objawy ciążowe.

Muńka podziwiam, ja nie umiem się zmobilizować:D Już od pół roku planuję iść z koleżanką na siłkę i d...

ja też się długo mobilizowałam ;-)
Fajno, że skaza poszła precz!!!!

Iwon - jak tam szukanie miejsca na wakacje??

Nasz dzisiejszy dzonek jak zawsze sprzątaniowo - odpoczynkowy. Byliśmy kupić Gabi buty, ale nic jeszcze nie wybrałam.
Jutro jadę do Konstancina na piknik charytatywny dla tej fizjoterapeutki na którą spadł samobójca, a potem na grilla do szwagrostwa.

reklama
Wiecie co ja siedzę tu jak dupa i czekam aż tu ktoś zaglądnie, to normalnie jest jakieś zboczenie już !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i tylko robię odśwież stronę !!!!!!!!

Do góry