reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aronia - a dlaczego trzeba powiedziec stop?? Ja w skórzanych baletkach wszystkie wesela oblatuje. I generalnie imprezy tanczone. Na wejście obcasy a po 2 godzinach dawaj w tany w baletuniach :) I moje dziecie w teo typu bucikach tez bedzie latać. Miekkie, wygodne, niekrępujace. Moze nienormalna jestem ale dla mnie buty maja być wygodne co u mnie = miekkie. Albo jak cejrowski :) pójde boso :) no dobra.... w japonkach

I tylko załuje ze nikt nie wymyslił wersji ocieplanych baletek... bo japonki z futerkiem widziałam.

Iwon - teraz doczytałam - fajnie wam z miesiecznym urlopem.
U mnie fascynacja telefonem mineła, tak jak pilotem.

A co do nocników.... dostalismy jako jeden z wielu przydatnych prezentów na weselu... od zespołu naszego który nam specjalna piosenke zaspiewał :) jest zwykły ale sie sprawdza
. Mam jeszcze jeden z ikeowa ale jest na razie za wysoki

Ostatnia edycja:
reklama
Szczepionka odroczona o kolejny tydzien ;-)

Polaa- czuje TO :-D

Niespodzianka- Aura na roczek dostala to Buy Playskool Poppin' Park Busy Ball Popper at Argos.co.uk - Your Online Shop for Baby activity toys, Limited stock Nursery, Baby toys, Pre-school. i UWIELBIA :tak: ostanio ksiazki zajmuja pierwsze miejsce, drugie to takie kubeczki co sie uklada wieze albo wklada jeden w drugi (wiesz o co chodzi?):dry: Na rowni jest pianinko Chunky Keys Keyboard : Chunky Keys Keyboard : Early Learning Centre UK Toy Shop , laptop FP dwujezyczny, Spiewajacy Kubus Puchatek i Arka Noego (lozka ze zwierzadkami) czy wszytsko co wydaje dzieki :-):dry: i najlepiej jak wszystko gra na raz :dry::dry::-p:-D

Iwon- teraz sie narobisz a za chwilke bedziesz wypoczywac :-p:tak: Tutaj kaza! myc zeby zwykla szczoteczka (dorosla) my mamy TT i zwykla pasta (dorosla) my mamy Aquafresh milk teeth a od dentystki dostala Oral B. Pasty nakladam tyci tyci i myjemy pozniej makra reka myje jej zeby i jezyk, zeby wymyc paste :rolleyes::-p:confused2:

Aronia- moja biega na bosaka wiec nie pomoge, a co do oliwek to moja jadla 2 dni temu az sie trzesla tak jej zmakowaly :-D i wszystko w porzadeczki a jadla zielone ;-)

Niespodzianka- ja juz nie pamietam takiego lata bo my w pazdzierniku 2007 przyjechalismy :-p

Aylin- cos sie znajdzie :tak:

Lece popracowac ;-) a tu mozecie zobaczyc moje postepy ;-) https://www.facebook.com/pages/My-Little-Sunshine/126742814145734

Ostatnia edycja:
Aronia ja juz daje wedzona rybe ale malutko bo strasznie slone... A lubi. a kogel mogel hmmm pamietam z dziecinstwa ale jakos nawet sama sie boje jesc w obawie przed ssalmonella....?

Aylin ja tez baletkowa, ostatnio juz nawet na poczatek wesela nie zakladam obcasow tylko od razu baletki:-)

Niespodzianka u nas kula-hula przezywa druga mlodosc. Do tego kubeczki, domek ksztaltow, ale naj naj naj sa samochody. Wszystkie a szczegolnie te ktorymi mozna zabawki pprzewozic i takie co maja naped, znaczy jedziesz nim do tylu kawalek i puszczasz. Jasiek jedzie do tylu po czym podnosi i obserwuje jak sie kreca kolka:-)
I dzis dostal narzedzia plastikowe bo sie wczoraj zafascynowal jak tata przykrecal cos w rowerze. I najlepsze sa kombinerki chociaz troche sie wkurza bo nie umie nic zlapac

Aronia siostra M ma dwójkę dziecię: 4 i 6 lat i oboje biegają w paputkach. To najwygodniejsze całe skórzane (podajże skóra jagnięca) kapciuszki jakie wymyślono dla dzieci i Polka też będzie w nich tak długo latała jak się da:) A sąsiadka zakupiła takie swojej 6-letniej córce do latania w zerówce zamiast trampek (no bo inna koleżanka miała z pieskiem, to ta chciała takie z kotkiem):D

Iwon mięsko w sosie koperkowo-jogurtowym z groszkiem i marchewką...mniam!

Josie dobrze wiedzieć, bo się ostatnio zastanawiałam czy mogę dać 'dzióbnąć' młodej wędzonej makrelki:)

Aga ja do dziś nie mogę znaleźć swoich ulubionych gaci, a stanik był w kartonie z zabawkami:D

Niespodzianka
żeby nie było, że moja ciągle sama siedzi w wymienionych zabawkach:D Najwięcej czasu poświęca żywemu psu i ten czasem ratuje mnie z opresji:p

alez nasz po domu zasuwa albo na bosaka albo w skarpetkach, mi chodzi o papucie na dwor :-) Jak dlugo nalezy ze wzgeldow ortopedycznych nakladac miekkie a od kiedy jest wolna amerykanka :happy: Wiem, wiem, na zime i tak potrzebne sa normalne buty :-p

Aylin - ja niecierpie obcasow :-pNawet na wlasnym slubie szybko sie pozbylam dziadostwa :-D

Ja tez baletkowa :tak: Chociaz na chrzciny Wojtka założyłam obcasy i dość wygodnie mi było mimo, ze nie lubię w nich chodzić. Zdecydowanie baletki.

Kasiek z ta ryba to nie wiem czy mozna jakby co, napisalam ze ja daje:-)

Jeszcze mialam pisac:

Pola wojtek wyglada BOSKO po fryzjerze!!!!

Iwon niezle akcje z kontrola :-) wracaj do nas szybko!

Acha a fasolka szparagowa niestety nie podeszla:-\ wiec byl jak zwykle makaron z sosem pomidorowym...

reklama
hej

uwaga chwlaę się!:-pdwie dolne dwójki się już leciutko przebiły! (nockami dlatego się nie chwalę:dry:), ale co ważniejsze S biega już na całego!!! oba kolana obdarte:-DS chodzi na bosaka, nie ma kapci... powinien mieć? hmm na zimę mogą się przydać:sorry2:
a bawi się kluczami, garnkami, ciuchami, kosmetykami i wszystkim co nie jest zabawką, a jest w zasięgu jego lepkich rączek ;-)z zabawek to ma ukochanego renifera, którego mocno przytula jak jest śpiący, domek z kształtami, klockami i melodyjkami z roczku już poszedł w odstawkę, pchacz chicco, który dostał tydzień temu też, za to uwielbia glaskać pieski i macać im pazury;-)

lubi też pchanie rowerków, taboretów itp.

Aga
zdrówka dla Antosia!!!

Niespodzianka n
ie martw się Sergiusz jak twój Tomuś nie ma czasu się nic uczyć, bo ciągle w biegu, ładnie idzie mu za to łobuzowanie:-D

Polaa gratulacje dla Wojtusia!!!! a fryzurka cudna! on jest taki śliczniutki, że do schrupania mniam!

Iwon dasz radę!!! u mnie też masakra przed wakacyjnym zamknięciem, a to dopiero za 3 tygodnie... ale potem hajlajf:-D a czereśnie S już jadł, ale podobnie jak ty boję się rewolucji:-D

Do góry