Hej baby :-)
J. spał dzisiaj po południu od 15.45 do 18.15

i tym sposobem zaliczyliśmy wieczorem drugi spacer i młody poszedł spać po 21 - dla nas to mega późno, zobaczymy o kt,órej jutro wstanie
Dziś był fajny dzień, bo cały spędziliśmy rodzinnie, we czwórkę

Poszliśmy sobie na bosiko pograć w piłę i kosza, jeju jak dawno tego nie robiłam, super uczucie, zwłaszcza że ograłam mojego M.
MsMickey, Aylin gratuluję dziewczynom pierwszych kroczków!! :-) Super!
Zaza ja daję młodemu mięso ze sklepu, który jest autoryzowanym sklepem takiej agrofimy, a czasem M. zamawia drób lub królika u znajomych na wsi.
Ryby wędzonej jeszcze nie dawałam, bo my raczej nie jemy, bo ja raczej unikam wędzonego, ale ciekawa jestem jak by zareagował
Sunshine, Rysica piękne mają dziewczyny pokoje!

Ale Wam zazddroszczę, my nadal gnieździmy się all w sypialni, bo w plan jest taki, że chłopaki będą mieli wspólny pokój. Ale dopóki J. budzi się w noy i wstaje o 5-6, to nic z tego.
Maćku przyłączam się do pytania
niespodzianki o ten brak konieczności mycia zębów!

Powiem szczerze, że mi by to pasowało

Bo z tym myciem zębów to naprawdę jakaś farsa jest

Coś tam mu niby posmyramy, ale co to za mycie..
Muńka hej ho urlopowiczko :-) Wypoczywaj i tradycyjnie - przywieź ponętną opaleniznę
Rysica wracajcie do zdrówka

U nas też charaktery chłopaków całkiem różne. J. bardziej uparty, wymagający i absorbujący. No, ale ja nie zadaję sobie pytania po kim. Wiadomo, po mamusi ;-)
Aga no to fajno, że już humorek lepszy :-) Ja też miałam podobny przed kilkoma dniami i też przyszła @ i od razu lepiej ;-) I nie zaprzątaj sobie głowy tym dupkiem - ojcem bąbla, kiedyś będzie żałował, a Ty ułożysz sobie życie i A. będzie miał jeszcze super tatę, zobaczysz :-)
Polaa zdrówka dla Wojtusia!
Kasiekz no zdolną masz tą córcię :-)
Josie niezły sposób na zasypianie, uśmiałam się
A w ogóle to od paru dni dopadają mnie jakieś nostalgiczne nastroje i emocje.. macie czasem tak, że tęsknicie za czymś i.. same nie wiecie za czym? Że myśl o różnych przeżyciach, chwilach, ulotnych tęsknotach jest tak intensywna, że aż boli? Zwłaszcza w piękny, pachnący latem wieczór lub podczas słuchania muzyki nocą..
Ech, jakoś tak mnie naszło...