andzia1980
Fanka BB :)
Właśnie była u mnie koleżanka z wydziału i się popłakała jak opowiadałam jej o moich chłopakach
Chyba wnuków się nie może doczekać?

Chyba wnuków się nie może doczekać?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Ale jakoś się nie składa, a do tego niedoczynność tarczycy wszystko utrudnia
Jak skończę karmić to idę na liposukcję ultradźwiekową. :-)

Z tym dupkiem Twoj syn przebil wszystko. No i wydaje mi sie, ze swoj post kierowalas do mnie a nie do Sunshine, ale moge sie mylic ;-)
oj ja nie dobra, jak mogłam?
;-) W sprawie hondy spytam M jak wróci z pracy?
Wczoraj na zakpuach uciekał nam po całym sklepie- raodść niesamowita. Jak M go złapał (chyba trochę za mocno) za rękę to powiedział , że nie zyczy sobie tego i żeby m go puścił
)
busy, busy..... zaraz przychodzi wolontariusz na nauki i bedzie pod moim skrzydlem wiec nie bedzie czasu na sciemnianie![]()
byłam w rossmanie, pracuje tam moja koleżanki. spytałam więc o pieluchogacie rossmanowe, bo o 7zł tańsze od pampersa. powiedziała, żeby brać te z napisami po niemiecku, bo są w Niemczech produkowane i jakość lepsza. ponoć teraz wprowadzają dużą partię robioną w Polsce (napisy po polsku) i są do d*py niepodobne!
lecę robić dziecinie obiad, dziś dorsz z kalafiorem![]()

Cenniki w prywatnych kwaterach byly zreszta trzy: dla Chorwatow (najtaniej), dla Polakow i Rosjan (srednio, narzekali ze Polacy to... sknery), dla "Zachodu" (najdrozej). No i te nieszczesne jezowce, brr. Zawsze trzeba bylo najpierw zanurkowac, zeby zobaczyc, czy mozna stanac czy nie. Na zwirowe plaze pomagaly aqua-buty, wiec kamienie nam byly nie straszne ale wiadomo, ze to raczej nie dla malych dzieci