reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hejka mamuski:)

my mamy sie nawet dobrze:)
Majka pięknie przybiera na wadze, ciągnie cycusia i nawet dobrze spi... Nocki sa rożne czasem spi po 2,5-3 godz czasem budzi sie co godz, ale mysle ze jest spragniona, bo u nas mega upały znowu... Po 40 stopni odczuwalnych w cieniu :-/ masakra...a w nocy 33... Także poki co nie bardzodo piątku ruszymy sie z domku...

Katarek jakby lepiej, powoli powoli odpuszcza...Mariczka tez ju bez katarku, ciagle nie moze sie nacieszyć malutka:)

Wczoraj mis moj miał Urodzinki...do tego od rana była u nas moja mama, zabrała Mari na spacerek i zakupki, potem poszły na lody...:) średnio chciała iść bez Majki i mnie, ale lodami dała sie przekupić:-p

Podczytuje Was w miarę regularnie, staram sie bynajmniej:p

Zapnlo super, ze malutka tak lub podróżować... Nasza mała w foteliku drze sie na potęgę, a wózek jakos poki co tej nie robi na niej pozytywnego wrażenia, oby sie to zmieniło:\ bo my z tym co lubią duzo lazikowac:p

Agaciu, Blizniaczku, faktycznie mialyscie mega pecha z tym "niespotkaniem" sie...

reklama
Witajcie

Kana śliczne te Twoje dziewczynki.

Zanplo Weroniczka po prostu lubi towarzystwo :-D

Zapominajko a ty gdzie wybyłaś ?

Bliźniaki ale dobrze ci z tym morzem, ja się nadal przestawić nie mogę.

U nas pogoda ładna, słoneczko świeci, więc Mati pewnie w basenie bedzie siedział.
Dzisiaj mój chrześniak przyjeżdża na wakacje, mały już się doczekać nie może.

Miłego dnia.

Hejka!

My wczoraj byliśmy w ZOO. Jak wróciłam padłam na twarz :-) Po czym wstałam bo musiałam zrobić obiad i potem jeszcze kolega M. przychodził na kolacje więc jeszcze musiałam ogarnąć dom, naszykować jedzenie na wieczór i wykąpać się. Byłam taka zmęczona, że po pierwszym kieliszku wina prawie usnęłam a później mi zmęczenie przeszło i siedziałam do dwunastej w nocy.

My jesteśmy chyba już na końcu papierologii i wymianami maili na temat umowy z Promenadą. Jak już nic się nie zmieni to tfu tfu 1 sierpnia wchodzimy do lokalu i zaczynamy go odnawiać a 1 września wielkie otwarcie :-)

Witajcie:-) Nareszcie słoneczko i ciepełko i oby tak zostało jak najdłużej:tak::tak::tak: My dziś w ramach walki z wakacyjną nudą zaliczyłyśmy dziś McDonalda i Empik:-) Teraz dziewczynki zajmują się sobą a ja gotuję rosół i przymierzam się do zamówienia podręczników dla dziewczyn :sorry2:

Asilka zdrówka
Zanplo super że chrzciny udane:tak: A z Weroniki rośnie dusza towarzystwa ;-)
Agaciu to będziesz mieć wesoło;-)
Myszqo kciuki zaciśnięte żeby wszystko poszło po Waszej myśli:tak:

W przyszłym tygodniu M zaczyna urlop i trochę pracy nas czeka:sorry2:ale w między czasie mamy w planach zabrać dziewczynki na Farmę Iluzji:-)

Kokusia farmę iluzji polecam!!w tamtym roku byliśmy

Asiulka jak zdróweczko???

Zanplo super że chrzciny udane i aniołek pokazał przy wszystkich że jest grzeczny;-)

Kanuś jak Wasze katarki???

Myszqa kciuki trzymamy

u nas po remoncie zostało sprzątanie(nie wiem czy już wam to pisałam) dziewczyny śpią w pokoju razem...

CZeść kochane;
u nas lato w pełni, więc korzystamy.
Ptysi wyszły pleśniawki :-( i mam nadzieję, że jej do wtorku minie.

Myszko trzymam &&&&& za pomyślne zakończenie negocjacji z Promenadą i otwarcie.
Madzienko pokażesz nam pokój?

Czesc Kochane. U nas tez cudnie:tak: Ja juz na szczescie zdrowa. Chorobsko nie bylo upierdliwe i szybko odpuscilo;-) Filip dzis pojechal z przedszkolem na kulki i do parku, ale o 13 juz po niego jade. Wczoraj musialam jechac na nauki przedchrzcielne jako chrzestna (co za bzdura, biorac pod uwage fakt, ze przeciez niedawno chrzcilam swoje dzieci i chrzestna tez juz jestem). I musze jeszcze spowiedz zaliczyc, co srednio mi sie widzi:sorry: Nawet nie wiem czy rozgrzeszenie dostane, ostatni raz u spowiedzi bylam 4 lata temu, przed naszym slubem.

Zanplo gratuluje zdolnej corci:tak: I super, ze malutka dzielnie zniosla chrzest.

Myszqo kciuki zacisniete, zeby wszystko poszlo sprawnie i bez problemow.

Madzienko to Lenka nie spi juz Wami w sypialni?

Zapominajko wodny roztwor gencjany jest swietny na plesniawki, tylko wszystko plami na fioletowo:-p A dlaczego akurat do wtorku?

Asiulka właśnie gencjaną robię. A do wtorku, bo we wtorek jedziemy na szybkie wakacje, więc wolałabym dzieciaki zdrowe ;-)

Hejka mamuski:)

my mamy sie nawet dobrze:)
Majka pięknie przybiera na wadze, ciągnie cycusia i nawet dobrze spi... Nocki sa rożne czasem spi po 2,5-3 godz czasem budzi sie co godz, ale mysle ze jest spragniona, bo u nas mega upały znowu... Po 40 stopni odczuwalnych w cieniu :-/ masakra...a w nocy 33... Także poki co nie bardzodo piątku ruszymy sie z domku...

Katarek jakby lepiej, powoli powoli odpuszcza...Mariczka tez ju bez katarku, ciagle nie moze sie nacieszyć malutka:)

Wczoraj mis moj miał Urodzinki...do tego od rana była u nas moja mama, zabrała Mari na spacerek i zakupki, potem poszły na lody...:) średnio chciała iść bez Majki i mnie, ale lodami dała sie przekupić:-p

Agaciu, Blizniaczku, faktycznie mialyscie mega pecha z tym "niespotkaniem" sie...
Masakra takie upały, chyba bym sie wściekła przy takich temperaturach, lubię ciepło, ale nie do przesady.
Fajnie że Mari tak dobrze reaguje na siostrzyczkę;-)

Bliźniaki ale dobrze ci z tym morzem, ja się nadal przestawić nie mogę.
Tak Ci się tylko wydaje, że zadrościsz, nad morzem w tym sezonie byłam aż raz:szok::-D

My jesteśmy chyba już na końcu papierologii i wymianami maili na temat umowy z Promenadą. Jak już nic się nie zmieni to tfu tfu 1 sierpnia wchodzimy do lokalu i zaczynamy go odnawiać a 1 września wielkie otwarcie :-)
Trzymam kciuki za wielkie otwarcie

Ptysi wyszły pleśniawki :-( i mam nadzieję, że jej do wtorku minie.

Myszko trzymam &&&&& za pomyślne zakończenie negocjacji z Promenadą i otwarcie.
Madzienko pokażesz nam pokój?
Szybkiego pożegnanai plesniawek życzę

reklama
Witajcie...

Zapominajka pokaże jak podopinam wszystko...gdzie jedziecie na wakacje chwal się...
trzymam kciuki żeby pleśniawki zniknęły szybko....

Asiulka nie śpi...razem z Jula śpią w swoim pokoju

Aga witaj...pisz co u Was...

Do góry