Hejka!!
Cycki zdrowe ;-)
Pisałam wczoraj, że G zasnęła o 17.00. Po godzinie obudziła się na kaszę i zasnęła, a potem obudziła się o 22.30 i była chętna do zabawy :-) po jakimś czasie znów wytrąbiła butlę kaszy i spała do 5.30

I nie akceptuje już samego mleka - nie chce go pić, ale jak jest z kaszą, to jest ok
Muńka wiem wiem właśnie że przy antybiotyku lepiej unikać słońca, no ale też jak jest ropa to trzeba unikać słońca bo od ciepła może się rozprzestrzenić
byłam w niedzielę z małą u lekarza i sprawdzała jej biodra i w ogóle cała ją obmacała bo ja jestem zapisana i u nas w ośrodku do pediatry tu szczepię i chodzę prywatnie jak się coś dzieje albo jak mam jakieś wątpliwości, powiedziała że żadnego usg nie trzeba hmmmmmm ja jej wierzę, chyba jakby coś było to mała by miała problemy ze wstawaniem, chodzeniem itp, zresztą sama nie wiem, powiem Wam szczerze że pierwszy raz od Was usłyszałam że jest coś takiego jak usg bioder
najważniejsze, że lekarze nie zauważają nic niepokojącego ;-)
Janek dzis chodzil caly dzien na czworaka ale z wyprostpwanymi nogami

czy to oznacza ze w koncu zacznie chodzic sam???
to by był bardzo ciekawy wstęp do prób samodzielnego chodzenia
sweeeet :-)
Sunshine no jest hardkor. Zupelnie inaczej sie prowadzi, po pierwsze ma moc, po drugie jest dwa razy wieksze i dwa razy szersze. I do tego diesel a mialam benzyne. W miescie jeszcze nie jechalam. Tylko w gorach. Jezdzic sie nie boje ale parkowanie mnie przeraza. Ale mysle sobie inne baby jezdza to czemu ja nie mam? Jakos sie naucze
Kurcze mi zawsze brakuje czasu na malowanie paznokci i depilacje. Jakos mi zawsze szkoda wolnego woeczoru na to
uwielbiam duuuże auta i też szkoda mi wolnego czasu na wieczorne depilacje, malowania itp. :-)
Na badaniu bioderek przeszedł przez cały gabinet i po wszystkim, lekarz stwierdził, ę nie widzi nic niepokojącego i tyle. Może to i dużo tych wizyt ale chociaż mamy pewność, że wsio ok
i super :-)
Koleżanka miała dziecko u "opiekuna dziennego" nowa forma opieki nad dziećmi, jedna osoba ma do 4dzieci i większość jej finansuje państwo z projektu unijnego. Rodzice płacą tylko 3zł za 1h. Ale jedna mama nie była zadowolona z tej pani widząć zachowanie swojego 17miesięcznego synka. No i jak się okazuje miała rację, bo podrzuciła dziecku do torby podsłuch i tam słychać, ze pani się dziećmi nie opiekuje jedyne co to mówi do dzieci "nie rusz, nie wolno, cicho, kurw..., M zamknij się, bo Cię wy*******ę przez okno itp. dzieci spędzały cały dzień same w pokoju. Więc panią zwolniono dyscyplinarnie, a z małą nie miała co zrobić to mi ją przyprowadziła.
to się rozpisałam
Dzięki;-)
i dlatego tak bardzo boję się zostawić Gabi komuś obcemu... co za ludzie...
Na szczepieniu jeszcze nie byliśmy. Boję się. A jeszcze jak się okazałozże w styczniu był szczepiony tą wycofana bo wadliwą seria Euvax B seria UFA12001 to tym bardziej mam cykora.
kurde...Gabi też była dokładnie tą szczepionką zaszczepiona... dobijają mnie te tematy szczepionkowe!!!! a co one mogą powodować?
super, że z kotkiem oki :-)
hej
kurde dziewczyny czy Wam też tak wypadają włosy ???? u mnie dziś katastrofa !!!! nie wiem czy to wina pogody czy co ???!!!!
mi już nie wypadają.
A teraz nowa nauka - nie zostawiaj dziecka samego na balkonie.
To ze mi pomidory oberwała to pikuś - ale wspieła się na krzesło balkonowe i chciała wyczyn powtórzyć z murkiem - a ja mieszkam na 10 pietrze!!!!!!!!!!!!!!!!! Dopadłam gada jak juz na murek się wspinała. Nie przyszło mi do głowy ze uda jej sie wejśc na krzesło - mam dość wysokie. Na kanape która jest nizsza nie daje rady wejść a tam wlazła. Myslałam ze na zawał padne
oj to musiałaś się zestresować... ja póki co samej Gabi nie zostawiam na balkonie, bo jeszcze nie chodzi, ale mam schizę na punkcie zostawiania dziecka samego na balkonie...od razu głupie wizje...
Chlopcy mnie zarazili. Boli mnie gardło, a wieczorem i w nocy miałam gorączkę.
zdrówka!!
Piszecie, że jesteście przyzwyczajone do samotnych wieczorów, a ja dziś pierwszy raz odkąd jest z nami Gabi zostałam z nią sama na noc, bo mężulek wyjechał na delegację i jakoś mi dziwnie...
No właśnie gdzie te, których nie ma?????