Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
SmacznegoAylin co ma jezus do tableta? Cos nie skumalam metafory
Kasiek no i super ze pola ozdrowiala a kotek juz gdzie indziej
Jedziemy wlasnie do wielkopolski ponawiedzqc dziadkow pokazac jak wnuk rosniei zazeram sie aktualnie hamburgerem z maca
![]()
Muszę się przecież pożegnać z netem, bo mnie nie będzie całeee trzy dni ;-)
Nieważne, czy zje skromne czy wypasione śniadanie, nieważne że wsuwa obiad dwudaniowy (tak, tak zaczęłam gotować dwa dania), on tak czy siak musi wypiś mleko min. 4 razy dziennie! O piątej, potem obowiązkowo do śniadania, potem przed spaniem (około 11, 12) i na wieczór. Wczoraj nie dostał jednej porcji, bo mleka zabrakło a M. był w pracy i o 22 obudził się z taką histerią, że aż zbladłam. Okazało się, że to nie zadne ząbki ani brzuszek tylko chrapka na 210 ml ciepłego mleka 
Mój miewa czasem takie zapędy, że patrzy patrzy i nagle trach po głowie delikwenta
Oczywiście tłumaczymy, że nie wolno, że trzeba cacy itp. ale wiecie... strach się bać
;-)
I J. chyba też po mnie, z kolei K. śpi jak kamień.

Umarłam 
Ja tam sprzedałam dosyć szybko wózek 

No i przestań w wreszcie tak się tyrać, widziałam Cię na zdjęciach - jesteś mega fajna babka! Nio 

zdziwienie ludzie mają jak się spytają ile dzieci mają, a ja mówię 13 i 16mies. i idę dalej bez wyjasnienia