Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj EwMi. Mam co Prawda Problem z tym znalezc kogos, ale mysle to nie najciezsze. Znalazlem kogos w zeszlym roku, po 3 miesiacach zareczylem sie a po roku chcialem wziac slub. To bylo stanowczo za szybko. Odszedlem od niej bo chodzilo jej tylko o Kase a ja glupi kupowalem jej wszystko czego chciala. Juz nie Chce nic mowic ale prostytutka byla by tansza w porownaniu Do tego Co moja dostawala. Wiem ze ostre Slowa ale podobnie dowiedzialem sie ze ktos bez jej zezwolenia calowal ja w szyje. A ja glupek chcialem z nie dziecka. Chyba takiego dobrego Faceta ona nie zazna w zyciu. Moj Problem lezy w tym ze nie rozumiem czego chca Kobiety lub czego szukaja. Bo wiem ze bezüiecznosc, czulosc, milosc i troskliwosc moge im dac. Mam poczucie ze...
Witaj EwMi. Mam co Prawda Problem z tym znalezc kogos, ale mysle to nie najciezsze. Znalazlem kogos w zeszlym roku, po 3 miesiacach zareczylem sie a po roku chcialem wziac slub. To bylo stanowczo za szybko. Odszedlem od niej bo chodzilo jej tylko o Kase a ja glupi kupowalem jej wszystko czego chciala. Juz nie Chce nic mowic ale prostytutka byla by tansza w porownaniu Do tego Co moja dostawala. Wiem ze ostre Slowa ale podobnie dowiedzialem sie ze ktos bez jej zezwolenia calowal ja w szyje. A ja glupek chcialem z nie dziecka. Chyba takiego dobrego Faceta ona nie zazna w zyciu. Moj Problem lezy w tym ze nie rozumiem czego chca Kobiety lub czego szukaja. Bo wiem ze bezüiecznosc, czulosc, milosc i troskliwosc moge im dac. Mam poczucie ze wiekszosc szuka macho faceta.