reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Dziewczyny, jako że rano już spotkamy się już na nowym wątku, chciałabym jeszcze napisać tu. 🩷 Dziękuję Wam z całego serca za maj, to dzięki Wam przetrwałam. 🥹❤️ Gratulacje dla wszystkich dziewczyn, którym udało się w tym miesiącu, mam nadzieję, że czerwiec też będzie obfity w serduszka! ❤️
Życzę kochana zdrowej i spokojnej ciąży 🥰 czekamy na przyrost bety i informacje 🙂

reklama
Progesteron dostałam po potwierdzeniu ciąży w macicy heparynę i acard .
Z tą moją mutacja jedni dają leki inni twierdzą że większość społeczeństwa to ma .
Jeśli to jest ciąża tu będę chodzić bo zawsze się dostanę .ale będę chodzić też do innej babki .
Mam zamiar do 2 chodzić .
A jakie masz mutacje?

Który dzień cyklu? Albo dpo?
1 maja miałam zabieg
Więc nie wiem jak to liczyć,też nie wiem ile dni po .myślę ze kolo 20 maja była ale to tylko obserwacja
Oczywiście bolały mnie jajniki na zmianę ale z którego była owulacja nie wiem .
Jutro zrobię betę,nie będę katować się testami.

Załączniki

• Screenshot_20250206_154751_All PDF Reader.jpg
    Screenshot_20250206_154751_All PDF Reader.jpg
    202,1 KB · Wyświetleń: 73
Dziewczyny, z racji tego, że już jest czerwiec a nie maj to może zostawmy już ten wątek? 😉
Wszystkie dziewczyny testowały, więc chyba lepiej podbijajmy strony na czerwcowym dla zachęty, co by więcej osób do nas doszło? 🙂 Lista wciąż pustawa.

reklama
Do góry