reklama
nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Mój jak się pokazał na tych trzecich, to też wyglądał jak ufoludek. Kiedyś jak mu pokazałam jak wyglądał w brzuchu, to zaczął płakać.To ja mam z pierwszego prenatalnego kosmitę i z drugiego w sumie teżZobacz załącznik 1710841Zobacz załącznik 1710842

To ja jak pokazałam jedno zdjęcie z usg mężowi, to dostał szoku i paniki czy on ma pół głowyMój jak się pokazał na tych trzecich, to też wyglądał jak ufoludek. Kiedyś jak mu pokazałam jak wyglądał w brzuch, to zaczął płakać.![]()

Klemensa
No ja tak powiedziałam oooo mam żelka w brzuchu! A babka do mnie że dostanę całe pudełko żelek żeby rodzinie rozdać i mi wręcza te fotki USGŻelek Haribo
Ja się boję, że coś palnę jak będę takie rzeczy oglądać na żywo.![]()

Klemensa
Ja męża pytałam czy gin na pewno mówiła że dziecko ma nos? „Tak, ma nos, widziałem jej nos”To ja jak pokazałam jedno zdjęcie z usg mężowi, to dostał szoku i paniki czy on ma pół głowyno bo wiadomo jak to usg
![]()

loumarie
No ja tak powiedziałam oooo mam żelka w brzuchu! A babka do mnie że dostanę całe pudełko żelek żeby rodzinie rozdać i mi wręcza te fotki USG![]()
U mnie w rodzinie kiedyś była taka akcja, ciotka urodziła dziecko, dziadek przyszedł obejrzeć w szpitalu... no i wiadomo, ta buzia czerwona, spuchnięta bo ledwo co dziecek wypełzł z czeluści, a dziadek na to, O JEZU JAKIE BRZYDKIE.

LadyStrejser
Mój siostrzeniec i chrześniak też jajami świecili a moja koza to dopiero w 27 TC +- pokazała bo się to stopkami to rączką zasłoniłaNie przejmuj się, mój też był tak przyklejony twarzą do ściany macicy, że udało się go zobaczyć dopiero na 3 prenatalnych. Za to jajka pokazywał bez skrępowania w całej okazałości.![]()

xewee
Moderator
My pierwsze prenatalne i później usg, to od razu dupą się odwraca i tyleMój siostrzeniec i chrześniak też jajami świecili a moja koza to dopiero w 27 TC +- pokazała bo się to stopkami to rączką zasłoniła![]()

reklama