reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Cześć dziewczyny 🙂 jakiś czas mnie nie było, po moim urlopie trochę spraw mi się posypało,i nie miałam głowy żeby się udzielać ale zawsze czytałam i sprawdzałam co u was słychać i bardzo ale to bardzo gratuluję tym którym się udało,i trzymam kciuki za resztę dziewczyn żeby też w tym miesiącu było tak dużo serduszek jak w sierpniu♥️ ja miałam jutro testować ale niestety dziś przyszedł okres jeszcze nieszczęsna grypa mnie męczy już od paru dni. Mieliśmy we wrześniu się umawiać na stymulację cyklu ale nie wiem czy mam się uda ze względu na pracę 😔 bo do 5dc musiałabym być u lekarza ale nie mam kiedy jechać bo pracuje po 12godz😔 więc jak mi się nie uda we wrześniu to pojadę w październiku dopiero
Mam nadzieję że grypa szybko się od Ciebie odczepi ❤️ zapisać Cię narazie na ławeczkę,czy będziesz testować jeszcze w tym miesiącu ?☺️

reklama
A konsultowałaś ten wynik z lekarzem ? Może wdrożyłby leki i nie będziesz musiała odpuszczać cyklu ?
Wizytę mam 4 września, idę ze wszystkimi wynikami, prolaktyna prawie 70 łącznie z tym PAI-1, mutacją MTHFR i niską rezerwą jajnikowa... z jednej strony ciesze się, ze porobiłam tyle tych wyników na wlasna rękę, z drugiej nie są one najlepsze niestety...
A i kwas foliowy 16,5 A wit D3 to 38,1.
Zobaczymy co powie moj ginekolog na to wszystko.

Wizytę mam 4 września, idę ze wszystkimi wynikami, prolaktyna prawie 70 łącznie z tym PAI-1, mutacją MTHFR i niską rezerwą jajnikowa... z jednej strony ciesze się, ze porobiłam tyle tych wyników na wlasna rękę, z drugiej nie są one najlepsze niestety...
A i kwas foliowy 16,5 A wit D3 to 38,1.
Zobaczymy co powie moj ginekolog na to wszystko.
To już niedługo 🤞🤞 kwas foliowy jest okej,witamina D mogłaby być trochę wyższa ale też nie ma tragedii.trzymam kciuki za wizytę 😘

Cześć dziewczyny 😊
Nowy miesiąc, nowe nadzieje 😁
Ja 4dc więc daleko droga ale w tym miesiącu stawiam na większy luz, w tamtym miesiącu się zafiksowałam i upadłam mocno na tyłek 😣

@marietta2112 ja walczyłam kilka lat z Prolaktyna, wtedy brałam leki i faktycznie ustabilizowało się i miałam dwie ciąże. W czerwcu miałam 36 i za zgodą mojego gin brałam Niepokalanek (nie chciałam leków), w połowie sierpnia prolaktyna 21 😊 czytałam dużo o Niepokalanku, są badania i po moim przykładzie super obniża i jeszcze reguluje inne hormony 🙂

W tym miesiącu będzie mnie tu trochę mniej.. dzieciaki szkoła, ja we wtorek wracam do pracy, dużo wyjazdów ale może i mi się przyda bo jestem osobą, która mocno się nakręca 😅

Ostatnia edycja:
Mam nadzieję że grypa szybko się od Ciebie odczepi ❤️ zapisać Cię narazie na ławeczkę,czy będziesz testować jeszcze w tym miesiącu ?☺️
Jakby szło wszystko zgodnie z planem to testować mogłabym w sumie w ostatni dzień miesiąca byłabym wtedy dzień przed spodziewanym okresem🥹 więc może zapisz mnie proszę na testowanie 30 września🙂 też mam nadzieję że ta grypa mnie szybko opuści bo już mnie tak przeorała że ledwo żyje

Cześć dziewczyny 😊
Nowy miesiąc, nowe nadzieje 😁
Ja 4dc więc daleko droga ale w tym miesiącu stawiam na większy luz, w tamtym miesiąca się zafiksowałam i upadłam mocno na tyłek 😣

@marietta2112 ja walczyłam kilka lat z Prolaktyna, wtedy brałam leki i faktycznie ustabilizowało się i miałam dwie ciąże. W czerwcu miałam 36 i za zgodą mojego gin brałam Niepokalanek (nie chciałam leków), w połowie sierpnia prolaktyna 21 😊 czytałam dużo o Niepokalanku, są badania i po moim przykładzie super obniża i jeszcze reguluje inne hormony 🙂

W tym miesiącu będzie mnie tu trochę mniej.. dzieciaki szkoła, ja we wtorek wracam do pracy, dużo wyjazdów ale może i mi się przyda bo jestem osobą, która mocno się nakręca 😅
Zobaczę co powie w czwartek lekarz, ale może i ten niepokalanek wdrożę. Dzięki za tip 😉

Haha, ja już czekam ze zniecierpliwieniem 🥹🥹 chociaż pewnie przyjdzie czas, gdy będę narzekać, że jest za zimno 💁🏻‍♀️😂.

Haha, to samo 🤣🤣

Rozpakowalam dzisiaj pierwsze suple dla nas 🥹

Jaki świetny pojemniczek! 😍
Ja od dzisiaj wróciłam do supli 😊

Hej dziewczyny ❤️ pewnie to jak wróżenie z fusów ale może któraś z was ogarnia owulacyjne bardziej niż ja xd 13 i 14 dc byłam na wakacjach i domyślam się że wtedy mogła być owulacja (chociaż nie zauważyłam żadnego śluzu ani kłucia, więc pewności nie mam 🥺) myślicie że jest sens dalej robić owulacyjne skoro nie zauważyłam piku?

Ja bym pewnie robiła 😅

Ja jestem jesieniara, wstałam niczym tańcząca dynia z tik toków. Humor mi dopisuje mimo białego testu.
Pokładam nadzieje w tym miesiącu i co do ciąży i do zrzucenia nadmiaru kg, i w ogóle wrzesień jest nasz! 🫡

Ja też wierzę, że schudnę 🤣
a w kwestii ciąży to wierzę w Wasze 🍀

reklama
Ej, coś jest nie tak, boli mnie brzuch na @... A to jeszcze 8dni .. cudownie pms niech się zaczyna już od owulacji, a co....
Mam to samo Ból jak na miesiaczke. Do tego mam wybuchy jak bym miała temperaturę Najchętniej bym po domu latała w gaciach. I w staniku. Bo nawet Jak mam coś więcej to się czuję jak bym leżała w wrzątku. I jest mi gorąco. Mąż się śmieje że Mam wybuchy jak przy menopauzie

Do góry