reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

Jestem po wizycie i wieści nie są zbyt dobre;-( według miesiączki mam dziś 5+6 więc teoretycznie powinno być widać co najmniej pęcherzyk ciążowy i żółtkowy, u mnie pokazał się dopiero malutki pęcherzyk ciążowy 0,5cm. ;-( Za tydzień kolejna kontrola. Lekarz jeszcze niczego nie przekreślił, ale ja już chyba powoli tak.😢 Idę zrobić jeszcze jedna betę bo akurat dwa dni termu miałam robioną.

reklama
Hejko w ten czwartkowy poranek :)

Nowe Dziewczyny witajcie 🥳 fajnie że nas coraz więcej😃
Ja w pracy siedzę ale mam lekki zjazd formy . Spać bym poszła 😁
A jak u Wam z piciem kawki ?
Ja tak dwie słabe z ranka sobie strzelam …
Ja piję jedną słabą z mlekiem rano i to tyle ,a zawsze wchodziły 2-3 i to mocne 😁

Też siedzę w pracy i zasypiam🫢

A jak u was z piciem wody?
Ja od kilku dni ,mam cofkę i tak zaczęłam z cytryną i pomarańczą robić w bidon i jakoś lepiej bo ok 2 litrów wchodzi

Jestem po wizycie i wieści nie są zbyt dobre;-( według miesiączki mam dziś 5+6 więc teoretycznie powinno być widać co najmniej pęcherzyk ciążowy i żółtkowy, u mnie pokazał się dopiero malutki pęcherzyk ciążowy 0,5cm. ;-( Za tydzień kolejna kontrola. Lekarz jeszcze niczego nie przekreślił, ale ja już chyba powoli tak.😢 Idę zrobić jeszcze jedna betę bo akurat dwa dni termu miałam robioną.
Zbadaj sobie progesteron, koniecznie

Trzymamy się tego co mówi lekarz. Może po prostu ciąża rozwieja się wolniej

Co do mdłości to ja mam mdłości falujące 😅 raz mdli zaraz przejdzie i zaraz znowu . Jakoś nie mogę się doszukać regularności

reklama
A wg USG jaki tydzien ci pokazuje ?

Do góry