Lady Strejser
Fanka BB :)
Beta ładnie urosłaHej om14.09 cykle 28. 10.10 test z. Moczu bardzo blada kreska, więc poszłam na betę 9, prog 13.7 w dniu 13.10 beta 72 co myślicie ?
Wszystkiego dobrego i zdrówka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Beta ładnie urosłaHej om14.09 cykle 28. 10.10 test z. Moczu bardzo blada kreska, więc poszłam na betę 9, prog 13.7 w dniu 13.10 beta 72 co myślicie ?
Jak młody mi katar złapie to ja mam przechlapane na maxa, nie będę spała pewnie znowu tydzień. Jak mam inhalacje zrobić to najpierw ze 20 podejść muszę zrobić i koniecznie skitelssy kupić bo sobie nie daje zrobić. Wyje jak zebra porwana przez lwa.No jakaś aura taka. U nas katar wrócił :/
Moja od 1 września była aż 11 dni w przedszkoluA ja idę do lekarza, ze starszym dzisiaj.
Tak go rozłożyło, że głowa mała. Znowu izolacja i latam między pokojami bo póki co (odpukać) młodszy zdrowy.
Chryste Panie, zaczęła się jesień życia.
BiednaMoja od 1 września była aż 11 dni w przedszkolu
No stop katarki,kaszelki ale też wleciała gorączka i opryszczka na wardze i podniebieniu
Wczoraj jeszcze trochę była "zaklejona" ,mówiła przez nos także nie wiem czy w tym tygodniu ruszymy. Sól do inhalacji mi się skończyła jeszcze jak na złość![]()
Prosze Cie, to bym nigdy nie chorowala, a zdaza sieZłego diabli nie biorą![]()
My mieliśmy takie momenty, że do inhalacji trzymały go dwie osoby, a trzecia nakładala maseczkę. Teraz trzyma sobie sam i przy okazji inhaluje pluszaka. Mial 1,5 tygodnia katar, tydzien przerwy i znowu coś :/ podobno też duzo grypy już lata.Jak młody mi katar złapie to ja mam przechlapane na maxa, nie będę spała pewnie znowu tydzień. Jak mam inhalacje zrobić to najpierw ze 20 podejść muszę zrobić i koniecznie skitelssy kupić bo sobie nie daje zrobić. Wyje jak zebra porwana przez lwa.
Ja też próbowałam dać mu inhalować nawet samochodzik ulubiony ale jest za cwany "zabawka nie ma kataru"My mieliśmy takie momenty, że do inhalacji trzymały go dwie osoby, a trzecia nakładala maseczkę. Teraz trzyma sobie sam i przy okazji inhaluje pluszaka. Mial 1,5 tygodnia katar, tydzien przerwy i znowu coś :/ podobno też duzo grypy już lata.
Łączę się bólu. Z synem ma dokładnie, to samoJa też próbowałam dać mu inhalować nawet samochodzik ulubiony ale jest za cwany "zabawka nie ma kataru".
Nie lubię pod tym względem jesieni. Wiecznie chorób pełno jest.