Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10 dpo. Sama się zdziwiłam, że taka mocna krechaCudownieile dpo?
Wszystkiego najlepszego dla WasCudownie gratulacjetez wczoraj zrobilam takie zdjecie
![]()
Gratulacje!!!! Szczesliwych świat z kropkiemCześć dziewczyny.
Nie wytrzymałam do 27.12, zrobiłam test rano i okazuje się, że dla mnie to będą najpiękniejsze święta w moim życiu![]()
A co obstawiasz? Jakieś objawy?@natkusia dzisiaj obie jesteśmy zapisanetestowałas ? Ja nie, nie było jak i kiedy i w sumie bez spiny, czekam czy okres się pojawi. Dziś planowo powinien być, 30dc cyklu, ale mogę też mieć go na dniach. Zobaczymy. Ale jutro sobie zastestuje
![]()
Wiesz co, totalnie nic nie obstawiam, bo jak obstawiam, że mogło się udać to się zawsze zawodzeA co obstawiasz? Jakieś objawy?![]()