reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Dziewczyny , ja mam wyniki bety i progesteronu.
Beta 407,9 , progesteron 36,7 . Mam nadzieję że będą tylko rosły 🤞 w poniedziałek/ wtorek znowu się przejdę na betę.
Jeeej, trzymam kciuki za przyrost 🥹😍😍
Obejrzałam Emily w Paryżu, zmęczył mnie ten sezon 😅 Coraz więcej dziwnych zwrotów akcji i jeszcze to zakończenie 🙄

Zasiadłam z torcikiem, na szczęście on mnie nie zawiódł 😅❤️
Zobacz załącznik 1732127
a ja dziś jeszcze na urodzinach chrześniaka więc też ciasteczko od nowa 🙈 ewidentnie trzeba przejść na zdrowszy tryb od przyszłego tygodnia 🙈
Wiecie co, ciągle mnie boli mnie brzuch i mam wzdęcia. Ogólnie to jakiś dramat, mąż rano powiedział, że oszaleje ze mną bo ciągle siedzę przestraszona( wydaje mi się, że po mnie nie widać) i zabrał mnie na badania. Na wynik czekaliśmy ponad godzinę, prawie dwie... i wydaja go tylko i wyłącznie do rąk własnych (o cenie nie wspomnę) To jakiś dramat!!! Ale wynik to rekompensuje. Dziś 219, a progesteron 36.27;) zrobię jeszcze raz betę w poniedziałek i czekam na wizytę u lekarza ok. połowy stycznia, chce usłyszeć serduszko;)
jest idealnie, ale stres też w pełni zrozumiały 🫣 będzie już tylko lepiej 😍🤞🏻

reklama
Co drugi dzień powinno wystarczyć 🙂
nie ma się co zmuszać też i na siłę 🤔

@niecierpliwamatka @Pchełka216 bardzo się cieszę z Waszych wyników, spokojnych 9 miesiący ❤️

@Hermeneg alez nie umiem się doczekać Twojej procedury 🥹 szalenie mocno trzymam kciuki!

Dziewczyny mam w planach powtórzyć sobie w tym cyklu hormony, i ogólnie badania, lipidogram, glukozę, insulinę, ferrytyna, żelazo, Wit D, kwas foliowy, kortyzol. Co jeszcze? 🤔🤔

Dziękuję, to miłe 🥰

B12 i homocysteinę bym dorzuciła jeszcze 😊
Mi się śniło, że mi przeciwciała urosły i planuję zbadać cały pakiet tarczycowy po wypłacie 🤣🤣

My będziemy robić tego viralowego kebaba z piekarnika 😁 nawet noszę się z zamiarem zrobienia własnoręcznie pity, ale zobaczymy co z tego wyjdzie 😅

O, miałam go robić kilka tygodni temu 😅🤣
Dobrze, że przypomniałaś 🥹

Śledzik na chlebie z pastą jajeczna posypane szczypiorkiem.
Chlebek ziołowy
Zupe gulaszowa .
Paluchy serowe
Bede zrec tylko

U nas będzie zupa meksykańska ale resztę sobie obczaję, dzięki! 😁

reklama
Haha, ja piję właśnie moje ukochane Fresco mango 🥹
No i oby na zdrowie! Pij pij, bo niedlugo nie bedziesz mogla :D
Jak któraś nie dojadła. W święta zrobiłam paluchy serowe z ciasta fracuskiego i roladę szpinakowo-łososiową z serkiem śmietanowym 😂😂
Moja ulubiona rolada!! Dawno jej nie robilam..

W temacie jedzenia, zawsze jedziemy na pizzy, a zjadlabym cos innego w sumie..

Do góry