Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
On jeszcze nie wie ile zaskoczen go czekaMąż podszedł mnie przytulić więc korzystając z okazji powiedziałam, że jak wszystko dobrze pójdzie to może za miesiąc już będę w ciąży, na co on "już?!"![]()
On jeszcze nie wie ile zaskoczen go czeka![]()
O niee, ja juz mam zabunkrowane picolo i otworze z Twoim zdjeciem 2 kresekOby to były zaskoczenia bo rozczarowań już nam wystarczy![]()
O niee, ja juz mam zabunkrowane picolo i otworze z Twoim zdjeciem 2 kreseka picolo, bo licze, ze ja juz tez nie bede mogla pic
![]()
Jeszcze nie robiłam drugiego, ale u mnie jak już jest taka kreska to one później ciemnieją z godziny na godzinę. W ostatnim cyklu też taki test miałam rano a wieczorem już bordowe kreski. Poza tym kurczę, to jest cykl stymulowany i 16dc, normalnie już by było po owulacji, więc nie wydaje mi się, że będzie dopiero za kilka dni... Bo jeśli tak by miało być, to podejrzewam, że w ogóle nic z tego nie będzieA ściemniał Ci ten test jeszcze od tego co wrzucałaś? Bo ten co wrzuciłaś to nie wygląda jakby miał być peak zaraz![]()
No to jak tak i faktycznie ma być owulacja powiedzmy w nocy czy jutro to bym współżyla dziś a jutro odpuściłaJeszcze nie robiłam drugiego, ale u mnie jak już jest taka kreska to one później ciemnieją z godziny na godzinę. W ostatnim cyklu też taki test miałam rano a wieczorem już bordowe kreski. Poza tym kurczę, to jest cykl stymulowany i 16dc, normalnie już by było po owulacji, więc nie wydaje mi się, że będzie dopiero za kilka dni... Bo jeśli tak by miało być, to podejrzewam, że w ogóle nic z tego nie będzie
Jak któraś nie dojadła. W święta zrobiłam paluchy serowe z ciasta fracuskiego i roladę szpinakowo-łososiową z serkiem śmietanowym![]()
Co drugi dzień powinno wystarczyćW sumie mam jeszcze jedną rozkminę. Zakładając, że ten peak będę miała dziś wieczorem i widzenie było wczorajto kolejne lepiej dziś czy jutro? Niestety 3 dni pod rząd nie damy rady, bo jesteśmy jeszcze trochę chorzy