Patii26
Fanka BB :)
No bo to teoretycznie jeszcze słaby cień owuMi cos tez ta aplikacja srednio lezy.. niby 0.09 tu jest..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No bo to teoretycznie jeszcze słaby cień owuMi cos tez ta aplikacja srednio lezy.. niby 0.09 tu jest..
U mnie 31dc, 14/15dpo więc miesiączka przyszła standardowo tyle, że ja wiem kiedy mam owulacjęKtóry dzisiaj DC ? Ja 32 DC i okresu dalej brak![]()
Dziewczyny , ja mam wyniki bety i progesteronu.
Beta 407,9 , progesteron 36,7 . Mam nadzieję że będą tylko rosływ poniedziałek/ wtorek znowu się przejdę na betę.
Przestan pitolic, czekasz na testowanie, nie okres! Ale ze sztuczna choinka? Moze im siadla na zoladku, bo chyba nie strawia, zeby podtruc.. moze troche slodu jak na klaki i wyjdzie? Tzn wyrzuca z siebie
Ja jeszcze dzis dopychalam 2 kawalkami sernika i karpiemdla rownowagi!
Ale mnie tez zawiodl ten sezon…
Oczywscie, że będąDziewczyny , ja mam wyniki bety i progesteronu.
Beta 407,9 , progesteron 36,7 . Mam nadzieję że będą tylko rosływ poniedziałek/ wtorek znowu się przejdę na betę.
Wiecie co, ciągle mnie boli mnie brzuch i mam wzdęcia. Ogólnie to jakiś dramat, mąż rano powiedział, że oszaleje ze mną bo ciągle siedzę przestraszona( wydaje mi się, że po mnie nie widać) i zabrał mnie na badania. Na wynik czekaliśmy ponad godzinę, prawie dwie... i wydaja go tylko i wyłącznie do rąk własnych (o cenie nie wspomnę) To jakiś dramat!!! Ale wynik to rekompensuje. Dziś 219, a progesteron 36.27zrobię jeszcze raz betę w poniedziałek i czekam na wizytę u lekarza ok. połowy stycznia, chce usłyszeć serduszko
![]()
No widzisz, wspaniały chłop dał Wam spokojniejszą głowę chociaż na chwilęWiecie co, ciągle mnie boli mnie brzuch i mam wzdęcia. Ogólnie to jakiś dramat, mąż rano powiedział, że oszaleje ze mną bo ciągle siedzę przestraszona( wydaje mi się, że po mnie nie widać) i zabrał mnie na badania. Na wynik czekaliśmy ponad godzinę, prawie dwie... i wydaja go tylko i wyłącznie do rąk własnych (o cenie nie wspomnę) To jakiś dramat!!! Ale wynik to rekompensuje. Dziś 219, a progesteron 36.27zrobię jeszcze raz betę w poniedziałek i czekam na wizytę u lekarza ok. połowy stycznia, chce usłyszeć serduszko
![]()
A ściemniał Ci ten test jeszcze od tego co wrzucałaś? Bo ten co wrzuciłaś to nie wygląda jakby miał być peak zarazW sumie mam jeszcze jedną rozkminę. Zakładając, że ten peak będę miała dziś wieczorem i widzenie było wczorajto kolejne lepiej dziś czy jutro? Niestety 3 dni pod rząd nie damy rady, bo jesteśmy jeszcze trochę chorzy