reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Hejka! Chciałam wpaść i pogratulować wszystkich dwóch kreseczek i życzyć nudnej ciąży! 🥰
Dla pozostałych oczekujących na dwie kreski wysyłam mooocne uściski. ❤️

My niedawno wróciliśmy do domu ze świąt i rodziny, dobrze nam zrobił tej wyjazd pod względem starań. Wróciła między nami jakaś taka iskra a głównie w partnerzeml. 🥹 Aż byłam w szoku, jak znowu na mnie patrzy. 🥹

reklama
@marietta2112 trzyma kciuki za babcie ❤️ niech po operacji szybko dochodzi do zdrowia!

@Dorka66 niestety czasem tak jest u przypadkowych lekarzy.. zamiast Cię uspokoić to dołożył Ci niepewności i niesmak po wizycie

Mi jest dzisiaj tak cholernie przykro.. na Sylwestra mieli jutro do nas przyjść dobrzy znajomi.. koleżanka w moim wieku, razem staramy się o trzeciego malucha.. od wczoraj na telefonie, dzisiaj trafiła do szpitala i miała usuwany lewy jajowód - ciąża pozamaciczna 😥😭😭

No babci kiedyś pękł torbiel na jajniku i perforował do otrzewnej, też bylo już cienko, ale wyszła z tego zakażenia. To wojenny rocznik, więc wola walki u niej jest. Tylko to, że ją ta choroba osłabiła.
Dobra juz Wam tu nie spamuje, dzięki za wszystkie dobre myśli.
Mam nadzieję,że tę walkę też wygra i będzie z Wami jak najdłużej 🫂

@natkusia to jest takie niesprawiedliwe... Tak nauka mknie do przodu, loty w kosmos, badania oceanu, mikroskopy takie czułe, procesory itd. a nie potrafimy uratować takiej ciąży... Zsunąć do macicy.
Moja ciąża z lipca/sierpnia utknęła w jajowodzie ok 1.5 cm nad wejściem do macicy... 15mm dzieliło mnie od szczęścia...
Życie jest bezlitosne czasami ale napewno się wszystko ułoży:)

@marietta2112 trzyma kciuki za babcie ❤️ niech po operacji szybko dochodzi do zdrowia!

@Dorka66 niestety czasem tak jest u przypadkowych lekarzy.. zamiast Cię uspokoić to dołożył Ci niepewności i niesmak po wizycie

Mi jest dzisiaj tak cholernie przykro.. na Sylwestra mieli jutro do nas przyjść dobrzy znajomi.. koleżanka w moim wieku, razem staramy się o trzeciego malucha.. od wczoraj na telefonie, dzisiaj trafiła do szpitala i miała usuwany lewy jajowód - ciąża pozamaciczna 😥😭😭
O kurde…

Wg mam taką rozkminę,że dzisiaj to wcale nie musi być u mnie 28 dc bo przed dwa dni (3 i 4.12) miałam małe plamienia w okres się zaczął dopiero 5 grudnia to dzisiaj jest praktycznie 26 DC to się wszystko przesunie na bank...

reklama
Do góry