• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Tak po wizycie, godzinę temu wróciłam do domu. Wizytę mieliśmy mieć o 18:00 ale jedna pani miała jakieś powikłania po zabiegu i wszystkie wizyty były opóźnione tak że do gabinetu weszliśmy 19:30.

Już wiemy wszystko ja dostałam Lamette 2x dziennie na stymulację i widzimy się na monitoringu 3 marca. A mąż narazie dostał clostilbegyt 50 mg 1 tab co drugi dzień. Aby poprawić parametry nasienia. Na monitoringu zobaczymy jak działa na mnie lametta czy pobudziła oba jajniki do działania. A reszta informacji po 3 tyg jak mąż powtórzy badania nasienia po zażywaniu tego leku.

Ile ja się nachodziłam żeby znaleźć malutka buteleczkę spirytusu, na cholere mi wielka flaszka... I mnie olśniło, w osiedlowej żabce takie cuda znalazłam 😆 wykorzystałam 2 łyżki pół roku temu i czeka na następne pączki 🤣 dziś były tylko kupne 😅
Ja kilka lat temu kupiłam pół litra spirytusu (zanim ceny tak szalały,gdy wybuchła wojna) bo chciałam robić nalewkę z płatków dzikiej róży i z orzecha włoskiego (mam dwa duże drzewa i owoce wielkości kiwi dają) - minęło kilka lat a zużyłam tylko trochę do odkarzania,ciast i trochę siostrze dałam - a nalewki jak nie zrobiłam tak nie zrobiłam 😂

reklama
Ja kilka lat temu kupiłam pół litra spirytusu (zanim ceny tak szalały,gdy wybuchła wojna) bo chciałam robić nalewkę z płatków dzikiej róży i z orzecha włoskiego (mam dwa duże drzewa i owoce wielkości kiwi dają) - minęło kilka lat a zużyłam tylko trochę do odkarzania,ciast i trochę siostrze dałam - a nalewki jak nie zrobiłam tak nie zrobiłam 😂

U nas mąż robi nalewki 😊

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry