• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Tak, domyśliłam się, ale ja też nie miałam wszystkich badań zrobionych i ostatnio dostałam skierowanie. Wszystko będzie za darmo, a zastanawiałam się nad dołożeniem AMH i homocysteiny.
Oczywiście partner już się umówił do internistki, żeby dostać skierowanie do androloga/urologa. Ostatnio nie chciała mu dać na hormony...
Przepraszam że tak chaotycznie, po prostu zmartwiła mnie ta sytuacja, bo to oznacza, że nasza droga znacznie się wydłuży....
Witaj w klubie 🤷‍♀️ ale tak jak mnie dziewczyny pocieszały( i miały rację) to ważne że znaleźliście przyczynę niepowodzeń, teraz tylko poprawić parametry i heja do przodu ❤️

reklama
Mój mi zdał relacje, że przed nim siedział facet z żoną, on cały blady, a żona go po plecach głaskała 😂 Normalnie jakby szedł an ścięcie
Oni by wygineli.. 😂
Ja ostatnio widziałam taka rolkę, że facet płakał, że musi u proktologa mieć badanie per rectum i jak to jest, że w 2026 roku dalej facet ma znosić taki ból.... To go zjechały kobiety w komentarzach :D
Wcale sie nie dziwie, znaczy rozumiem, ze dla nich to nieprzyjemne, ale ze „ma znosic taki bol”… a siedzenia facet kobietom w ciazy nie ustapi, malo ktory..
No nie najlepiej jest, ale ktos cos mowil wstepnie co oznacza, ze nie mogli ocenic? Czy tylko wyniki macie?
Własnie, myślałam, że wynik powyżej 5 jest ok i piłka w grze a tu widzę inne macie przekonania, jaki powinien być?
Pow. 10 jest ok, ale wiadomo, ze odrobine wyzej lepiej :)
Sorki, że się wtrącę. Ja 7dpo miałam 9,82. Też myślałam, że nic z tego a jednak :)
Badalas pozniej proga? Mysle, ze pozniej mogl Ci spokojnie organizm go podbic jak sie zorientowal, ze dzieje sie cos wiecej
Hej dziewczyny , zrobiłam inny test , i tez jest duch . Nic a nic lepiej . Jeśli się udało to biochem pewnie , poczekam jeszcze do @ i pójdę na bete , jutro ewentualnie skocze zobaczyć jaki prog. Mam , ale juz wrzucam na luz , trudno . Co ma byc to bedzie . Będę starała się o tym wcale nie myśleć. Gorzej się ostatnio czuje , wczoraj mnie rozkładało, gardło mnie zaczęło boleć i mięśnie , do tego ten żołądek męczy , ale dzisiaj przeszło, moze juz bedzie ok . Weekend mamy wolny więc zamierzam sprzątać , jeść i leżeć. Ta pogoda jest okropna i oczy mi się zamykają cały boży dzień 😵
Szkoda, ze nie przeszlas sie na bete, bo te testy wygladaja no.. no dziwne to wszystko.. ale fakt, jesli ciaza powinny juz ciemniec..
Myślę, że mnie może trochę badań ominąć ze względu na czynnik męski... No ale ogólnie przechodzę żałobę. Ja w marcu raczej zajmę ławeczkę, bo z takimi parametrami nic się nie ugra.
Dodatkowo mam Medicovera, więc myślę że jak pójdę do ginekologa, który pracował w klinice to dużo mi się uda ugrać. Teraz się zastanawiam czy nie wykupić też mojemu K. Ale musimy wiele rzeczy przegadać jak wrócę z pracy.
Poczekajcie na konsultacje, ewidentnie problem jest, ale pisalas cos o chorobie, nie wiadomo czy wynika ogolnie ze jest zle, czy choroba nie zanizyla wynikow.. bankowo beda potrzebne jeszcze jedne..
Mój poszedł właśnie robić ręczną robotę, ja czekam nie przeszkadzam mu 😁
Klepalas po plecach w poczekalni? 😂

Oni by wygineli.. 😂

Wcale sie nie dziwie, znaczy rozumiem, ze dla nich to nieprzyjemne, ale ze „ma znosic taki bol”… a siedzenia facet kobietom w ciazy nie ustapi, malo ktory..

No nie najlepiej jest, ale ktos cos mowil wstepnie co oznacza, ze nie mogli ocenic? Czy tylko wyniki macie?

Pow. 10 jest ok, ale wiadomo, ze odrobine wyzej lepiej :)

Badalas pozniej proga? Mysle, ze pozniej mogl Ci spokojnie organizm go podbic jak sie zorientowal, ze dzieje sie cos wiecej

Szkoda, ze nie przeszlas sie na bete, bo te testy wygladaja no.. no dziwne to wszystko.. ale fakt, jesli ciaza powinny juz ciemniec..

Poczekajcie na konsultacje, ewidentnie problem jest, ale pisalas cos o chorobie, nie wiadomo czy wynika ogolnie ze jest zle, czy choroba nie zanizyla wynikow.. bankowo beda potrzebne jeszcze jedne..

Klepalas po plecach w poczekalni? 😂
Nie klepałam po plecach bo nie zdążyliśmy usiąść i już wchodził. Liczyłam mu 11 minut tam się bawił 😜 u nas koszt seminogramu+posiew 300zl.

U mnie już zdecydowanie po owu. Kiedy ta Pani była to nie mam pojęcia, a mam bolesne owulacje. Z tymi widzeniami i trafieniem w tym miesiącu tak o. Już co będzie 🤷‍♀️

reklama
Powiem że ja ostatnio przeżywam złość na rok starań nadaremno. Chodziłam do ginekologa który twierdził że w pół roku zajde bo mam dobre wyniki żadnych przeciwwskazań. I tak mu zawierzyłam, potem stwierdził że jeszcze do roku trzeba poczekać no bo przecież już wiek. A teraz wiecie co mi powiedział? Że zrobiłam już co mogłam. A ja czuję że w sumie nic nie zrobiłam. Zapisałam się w marcu do innego specjalisty.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry