• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Dzisiaj jest chyba serio pechowa auta tego piątku 13 🙄 mój Stary to bez kija nie podchodź, coś się w pracy u niego dzieje i jest drażliwy jak oset - przeszkadzało mu to, że dałam troszkę czosnku do placków ziemniaczanych 🙄 no Chryste 🤦🏼‍♀️ kolacji nie zjadł - wstawił sobie mrożoną pizzę...
Ja się nie odzywam bo też miałam dosyć dziwny dzień- jeszcze warunki na chodnikach i na drogach u mnie to abstrakcja, samochody pływały w syfie a pieszy nie miał jak bezpiecznie przejść i bałam się ,że młoda mi w to bagno wpadnie...
Weekendzie nadchodź bo jebca idzie dostać. Na szczęście jesteśmy po owu bo żadnych amorów przed walentynkami się nie spodziewam 🤷🏼‍♀️

reklama
Powiem że ja ostatnio przeżywam złość na rok starań nadaremno. Chodziłam do ginekologa który twierdził że w pół roku zajde bo mam dobre wyniki żadnych przeciwwskazań. I tak mu zawierzyłam, potem stwierdził że jeszcze do roku trzeba poczekać no bo przecież już wiek. A teraz wiecie co mi powiedział? Że zrobiłam już co mogłam. A ja czuję że w sumie nic nie zrobiłam. Zapisałam się w marcu do innego specjalisty.
U mnie było identycznie, aż po roku dopiero zrobiliśmy seminogram 🤐 i wyszła przyczyna... Rok stracony 🤷‍♀️

Spontaniczna wizyta u ginekologa i załapałam się na nowy program- histeroskopia nową metoda. Podobno lepsza, mniej inwazyjna i mniej bolesna bo z użyciem jakiejś pianki 😝 pyk pyk skierowano i widzimy się na oddziale. Z gorszych info znowu mi endometrium urosło do kosmicznej grubości 25,5 mm 😢 znowu będzie mocny okres

Spontaniczna wizyta u ginekologa i załapałam się na nowy program- histeroskopia nową metoda. Podobno lepsza, mniej inwazyjna i mniej bolesna bo z użyciem jakiejś pianki 😝 pyk pyk skierowano i widzimy się na oddziale. Z gorszych info znowu mi endometrium urosło do kosmicznej grubości 25,5 mm 😢 znowu będzie mocny okres
O kurde ciekawe 🤔 a po co ta pianka? Na kiedy masz? Ja na 21 kwietnia 🤐 już 💩 w gacie

U mnie update po wizycie jest taki że mąż dostał skierowanie do androloga jakiegoś specjalisty od niepłodności bo podobno zwykły urolog to za mało, dostał kolejne 10 dni antybiotyku a ja dostałam kolejne 7 dni antybiotyku doustnie i 7 dopochwowo 🤐 małymi kroczkami... Byle do przodu 🤬💩

U mnie update po wizycie jest taki że mąż dostał skierowanie do androloga jakiegoś specjalisty od niepłodności bo podobno zwykły urolog to za mało, dostał kolejne 10 dni antybiotyku a ja dostałam kolejne 7 dni antybiotyku doustnie i 7 dopochwowo 🤐 małymi kroczkami... Byle do przodu 🤬💩
Pamiętasz o probiotykach nie? Bo trochę Was pomęczą tymi antybiotykami 😔

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry