Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja po wczorajszym czuje się przetyrana jakby miał być już kwiecień... A nie połowa lutego.Ale mi sie ciagnie ten luty, niby najktotszy miesiac, dopiero 14 a ja mam wrazenie jakby minely juz ze 4 tygodnie :/
Domyslam sie… ale wiesz, ze jeszcze bedzie pieknieNo ja po wczorajszym czuje się przetyrana jakby miał być już kwiecień... A nie połowa lutego.
Czyli to przez Ciebie mój okres rozkręcił się dzień później! Mamy synchroU mnie oficjalnie 1dc.. zgodnie z przewidywaniami @ przyszla
To juz kolejny miesiac synchroCzyli to przez Ciebie mój okres rozkręcił się dzień później! Mamy synchro
Oby to był pierwszy dzień Twojej ciąży![]()
BTW że Ty bety nie zrobiłaś od razu.... Ile to dpo dziś?Wynik: 20.61 ng/ml progesteron czyli była!a ginekolog nie zawsze ma rację
![]()
Skonsultowałam aż się z lekarzem i mam liczyć że dzisiaj jest 6 dpo , prawdopodobnie jutro i pojutrze progesteron osiągnie swoj szczyt wiec mogę się gorzej czuć , była zaskoczona wynikiem , musiał mi się cykl poprzestawiaćBTW że Ty bety nie zrobiłaś od razu.... Ile to dpo dziś?
O kurde czym się sugerowała że dziś wyliczyła 6 dpo?Skonsultowałam aż się z lekarzem i mam liczyć że dzisiaj jest 6 dpo , prawdopodobnie jutro i pojutrze progesteron osiągnie swoj szczyt wiec mogę się gorzej czuć , była zaskoczona wynikiem , musiał mi się cykl poprzestawiać![]()