• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Którego dnia cyklu najpóźniej miałyście owulację? Dalej testy owulacyjne negatywne, a już 17 dzień cyklu :/ Naprawdę zastanawiam się czy któraś z tych średniociemnych kresek (12 i 14 dc) jednak nie była tuż przed/po piku. Cykle mam zazwyczaj 28-29 dni, choć ostatnie dwa były dłuższe (kolejno 30 i 31 dni).

reklama
O kurde czym się sugerowała że dziś wyliczyła 6 dpo?
Ja wszystko notuje , i testy owulacyjne robię 😅 wysłałam jej zdjęcie, i powiedziała ze ten 27.01 co uważałam za pik to nawet na niego mam nie patrzeć bo prawdziwy pik mialam 07.02 a z 27.01 nie mam tych testów bo to bylo dzien lub dwa po okresie i nie wrzucałam w apke, no i miał byc cykl bezowulacyjny ... Więc pozniej wzielam to za anomalie skoro chwile po nim na usg nic nie bylo wiec wywaliłam. 🫣

Załączniki

• Screenshot_20260214_191053_Premom.jpg
    Screenshot_20260214_191053_Premom.jpg
    233,4 KB · Wyświetleń: 51
Którego dnia cyklu najpóźniej miałyście owulację? Dalej testy owulacyjne negatywne, a już 17 dzień cyklu :/ Naprawdę zastanawiam się czy któraś z tych średniociemnych kresek (12 i 14 dc) jednak nie była tuż przed/po piku. Cykle mam zazwyczaj 28-29 dni, choć ostatnie dwa były dłuższe (kolejno 30 i 31 dni).
Nie poddawaj się ! Zobacz ja teraz mialam w 18 dc , moze Ci się przesunąć jeszcze , a masz zdjęcia tych z 12 i 14 ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry