jenta97
Fanka BB :)
Orchideę z klocków Lego i duże paki żelkówDziewczyny lepiej opowiadajcie co tam dzisiaj robicie i co dostałyście![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Orchideę z klocków Lego i duże paki żelkówDziewczyny lepiej opowiadajcie co tam dzisiaj robicie i co dostałyście![]()
Czadowe!Orchideę z klocków Lego i duże paki żelków![]()
U mnie chyba w 24dcKtórego dnia cyklu najpóźniej miałyście owulację? Dalej testy owulacyjne negatywne, a już 17 dzień cyklu :/ Naprawdę zastanawiam się czy któraś z tych średniociemnych kresek (12 i 14 dc) jednak nie była tuż przed/po piku. Cykle mam zazwyczaj 28-29 dni, choć ostatnie dwa były dłuższe (kolejno 30 i 31 dni).
Taaak to było kochaneCzadowe!
U mnie nie ma, ale to by za szybko było jakby dziś wysłaliMojemu odwołali jak już dojeżdżał do labu, przesunięte na środę chyba bo już nie pamiętam z złości. Dzwoni umawia się, Pani pyta na jakie badanie a ten że mu lekarz kazał te na esssss… ale nie pamięta.
kobieta po drugiej stronie słuchawki słyszała jak się darłam SEMINOGRAM kur…a!![]()
Wiedzieć nie wiem do końcaNajlepiej 7dpo wtedy powinna byc najwyzsza wartosc, ale pod warubkiem, ze wiesz kiedy wypada owu![]()
Zdecydowanie warto zmienić ginekologa. Miałam podobna sytuację. Przy staraniach o pierwsze dziecko chodziłam do takiej kobietki ginekolog wizyty i wgl wszystko super. Co prawda prywatnie nie z żadnego pakietu. Kazała robić wyniki, dawała recepty na wspomaganie, jeździłam na monitoringi. Trwało to od września 2022 do lipca 2023. Wtedy stwierdziłam, że skoro wszystko super duper i wgl to o co chodzi. Zmieniłam lekarza pojechałam do takiego co mam 130 km do niego. Jest bliżej mojej miejscowości rodzinnej. Był z polecenia znajomej, która starała się półtora roku i udało im się. Na pierwszej wizycie wszystko mu przedstawiłam. On do mnie, że najpierw zaczynamy od drożności, bo mówi, że jeżeli tu jest problem to nie ważne co by się brało to i tak by się nie udało. W sierpniu 12 zrobił .i drożność i powiedział, że dajemy sobie 3 miesiące na zajście w ciążę. We wrześniu zrobił jeszcze (nie pamiętam jak się nazywa, ale że podejrzał kamerka na macice itp.). W listopadzie byłam już w ciążyPowiem że ja ostatnio przeżywam złość na rok starań nadaremno. Chodziłam do ginekologa który twierdził że w pół roku zajde bo mam dobre wyniki żadnych przeciwwskazań. I tak mu zawierzyłam, potem stwierdził że jeszcze do roku trzeba poczekać no bo przecież już wiek. A teraz wiecie co mi powiedział? Że zrobiłam już co mogłam. A ja czuję że w sumie nic nie zrobiłam. Zapisałam się w marcu do innego specjalisty.
Kurcze, u nas w klinice były w 1 godzinęU mnie nie ma, ale to by za szybko było jakby dziś wysłali